E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Wie wel eens een evenement heeft georganiseerd, of heeft bijgedragen aan de organisatie hiervan, weet hoe intensief dit kan zijn. Terwijl gasten zich vermaken, hebben zij geen idee van wat er op dat moment allemaal gebeurt om het evenement mogelijk te maken en in goede banen te leiden. Laat staan dat zij besef hebben van al het regelwerk dat is komen kijken bij de organisatie van het evenement. Maar weinig mensen hebben de kennis en ervaring in huis om zelf een evenement te organiseren en uit te voeren. Dat is ook helemaal niet erg: daarvoor zijn event planners bedoeld. DOCK 3 is een zeer ervaren event planner. Wij hebben jarenlange ervaring in het plannen, organiseren, uitvoeren en begeleiden van alle mogelijke soorten evenementen. Bij ons is jouw evenement in goede handen. Samen bezorgen wij gasten een onvergetelijk evenement terwijl jij je focus kunt houden op belangrijke zaken, met de fijne wetenschap dat de organisatie vlekkeloos verloopt.

Waarom je een event planner inschakelt

Een evenement is welbeschouwd een bundeling van allerlei expertises: hosting, entertainment, keynote speakers, muziek, catering: dit zijn slechts enkele facetten die gezamenlijk een evenement maken. Dit zijn allemaal specialismen waarvoor je de juiste mensen inschakelt. Het goed organiseren van dit geheel en het geslaagd laten samenkomen van alle elementen, is ook een specialisme. Daarom schakel je een event planner in. Event planners beschikken over de ervaring en know how om je evenement in goede banen te leiden. Van planning tot nazorg en alles daar tussenin: wij kunnen het verzorgen. Door gebruik te maken van de diensten van een evenementenplanner zorg je niet alleen voor een geslaagd evenement, maar behoed je jezelf ook voor een hoop stress. Je hebt ongetwijfeld andere zaken te regelen tijdens het evenement. Je wilt je niet druk hoeven te maken over de organisatie. Wanneer je DOCK 3 als event planner inhuurt, heb je te allen tijde de geruststellende wetenschap dat alles van a tot z is uitgedacht, perfect wordt uitgevoerd en dat er een back-up plan klaarligt, mocht dit nodig zijn.

Wat doet een evenementenplanner zoal?

Wat doet een evenementenplanner zoal? Het korte antwoord is: alles wat nodig is om het evenement tot een succes te maken. Concreet betekent dit dat wij als event planner al in een vroeg stadium bij het event betrokken worden. Samen kunnen we sparren over de beste aanpak en invulling hiervan. Je profiteert dan niet alleen van organisatorische kennis, maar put tevens uit een zeer breed netwerk: locaties, artiesten, beveiliging, cateraars… wij kennen alle partijen die je voor jouw evenement nodig hebt. Los van de inhoudelijke invulling dragen wij ook zorg voor al het regelwerk er omheen: van vergunningen tot invitaties en de zorg voor partners, artiesten en andere belanghebbenden. Te midden van dat alles houden wij een strakke planning uit het draaiboek aan zodat iedereen weet wat hij/zij moet doen en programma’s precies op tijd beginnen en eindigen. Wij adviseren en ondersteunen bij het bepalen van budgetten, deadlines en tal van andere zaken waar je waarschijnlijk zelf niet aan denkt, geen verstand van hebt of je simpelweg niet mee bezig wilt houden.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wil je een evenement organiseren en heb je behoefte aan de services van een event planner? Neem contact met ons op. Wij lopen alle ins en outs van het evenement met je door en zullen zorg dragen voor een vlekkeloze organisatie en executie. Je staat er niet alleen voor in het plannen en organiseren van het evenement. Je zult ervaren dat wij je al in de zeer vroege stadia werk uit handen kunnen nemen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Graag helpt DOCK 3 met het organiseren van een succesvol event. Wij hebben een locatie anders dan anderen, met veel ‘in house’ oplossingen. Met ons gedreven team dat jarenlang ervaring heeft in het organiseren van events, denken wij graag met je mee. Met onze professionele en klantgerichte aanpak zullen wij samen met jou, jouw doelstellingen waarmaken. Graag verwijzen wij naar bedrijven die in onze polyvalente zalen jou voor zijn geweest in het geven van: bedrijfsfeesten, productlanceringen, personeelsfeesten en zakelijke diners. Lees hier hun ervaringen.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.