E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Tijd voor een bedrijfsfeest en is het aan u om dit feest te organiseren? Bij het organiseren van een origineel bedrijfsfeest komt veel kijken. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat u een geschikte locatie heeft. Ook licht, geluid en de catering mag u absoluut niet vergeten. Zonder enige hulp een groot en origineel bedrijfsfeest organiseren is vrijwel onmogelijk. Maakt u gebruik van onze evenementenlocatie? Dan nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Wij hebben vijf prachtige zalen die u kunt huren voor een origineel bedrijfsfeest. Dankzij onze ligging nabij Antwerpen, is DOCK 3 eenvoudig te bereiken. Bovendien kunnen u en uw gasten gratis parkeren.

origineel bedrijfsfeest

De ideale feestruimte voor een origineel bedrijfsfeest

Als u een feest organiseert, is de ruimte een belangrijke factor. De locatie kan uw feest namelijk maken en breken. Bij DOCK 3 kunt u er absoluut zeker van zijn dat de ruimte geheel naar wens zijn. Niet alleen zien onze zalen er prachtig uit, maar daarnaast zijn de zalen ook moduleerbaar. Ongeacht het thema van het personeelsfeest, kunnen wij ervoor zorgen dat de zalen hier perfect op aansluiten. Tevens helpen wij u ook graag bij het plannen van de andere onderdelen van het feest.

Licht en geluid moeten perfect zijn

Als u een origineel bedrijfsfeest wilt organiseren, is het belangrijk dat licht en geluid beiden perfect zijn. Dit zijn belangrijke factoren voor het succes van vrijwel ieder event. Bij DOCK 3 zijn we hier goed van op de hoogte en kunnen wij u helpen bij het regelen van het licht en geluid. Doordat wij al het benodigde materiaal in huis hebben, kunnen wij er zeker van zijn dat u van uitstekend geluid kunt genieten. Ook de verlichting van iedere zaal is goed geregeld. 

Heeft u tijdens het bedrijfsfeest graag een optreden van een bepaalde artiest? Dan regelen wij ook dit graag voor u. Bij DOCK 3 kunnen we alles bij u uit handen nemen, zodat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over de organisatie van het feest.

Welke zalen heeft u nodig voor een origineel bedrijfsfeest?

Heeft u besloten dat u een origineel bedrijfsfeest wilt laten organiseren door DOCK 3? Dan kunt u zelf bepalen welke ruimtes het meest geschikt zijn voor uw feest. U kunt bij ons terecht voor een kleinschalig feest met 75 gasten, maar ook voor een feest met 1.250 genodigden. Voor veel bedrijven is de Main Room al voldoende. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de Aura apart af te huren. Beide ruimtes zijn zeer geschikt voor een personeelsfeest. Indien u een origineel bedrijfsfeest voor een grote organisatie moet organiseren, kunt u er ook voor kiezen om meerdere zalen af te huren. Wij kunnen de Main Room uitbreiden, waardoor de verschillende zalen een groot geheel vormen.

origineel bedrijfsfeest

Bespreekt u graag de mogelijkheden met ons?

Een groot bedrijfsfeest organiseren is niet eenvoudig. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Wij denken graag bij u mee gedurende het volledige proces. Waar mogelijk nemen wij u het werk uit handen, waardoor u zich geen moment zorgen hoeft te maken. Als u de organisatie van uw feest overlaat aan DOCK 3, bent u zeker van een prachtig feest. Binnen uw bedrijf zal er nog lang over dit event gesproken worden. Niet voor niks wordt DOCK 3 voor meer dan 400 uiteenlopende events per jaar ingeschakeld. Wij zorgen ervoor dat ook u een prachtig en origineel bedrijfsfeest krijgt. 

Kunt u niet wachten om het bedrijfsfeest te plannen? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Tevens kunnen wij zo gelijk een offerte op maat voor u opstellen.