E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Heb je de bowlingavonden en solextoeren wel gezien en wil je een origineel personeelsfeest geven? DOCK 3 weet precies hoe je dit moet doen. We helpen je graag om een weergaloos personeelsfeest te geven waarbij iedereen zich prettig voelt. Daarom hebben we hier 5 originele ideeën voor een onvergetelijk personeelsfeest voor je op een rijtje gezet. Ga je met ons mee?

Bij een origineel personeelsfeest valt of staat alles met de locatie

Voordat we ingaan op de 5 verschillende personeelsfeesten willen we eerst het belang van de locatie benadrukken. De locatie bepaalt namelijk voor een groot deel of je personeelsfeest succesvol zal zijn. Zo is het verstandig om voor een locatie te kiezen waar veel ervaring is met personeelsfeesten en waarover goede referenties te vinden zijn. Daarbij komt, dat dergelijke locaties je vaak ook kunnen ontzorgen met aanvullende diensten. Denk daarbij aan catering, entertainment, eventuele beveiliging, techniek, licht en geluid.

Unieke feestlocatie in Antwerpen

DOCK 3 in Antwerpen is een uitgelezen voorbeeld van een ideale personeelsfeestlocatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van onder meer personeelsfeesten. Bekijk op je gemak eens onze website en lees referenties van grote namen als BNP Paribas Fortis NV, MSC, Start People, PPG/Sigma Coatings en Euroports Belgium. Onze unieke en dynamische ruimtes zijn een toonbeeld van flexibiliteit. Ze kunnen voor ieder thema ingericht worden. Kortom, de perfecte setting voor een origineel personeelsfeest.

Origineel personeelsfeest

 1. Wereldse walking dinner met spetterende afterparty

  Door voor een locatie te kiezen met meerdere multifunctionele ruimtes kun je voor je personeelsfeest een ‘wereldse walking dinner’ geven. Je medewerkers lopen dan door de gehele locatie en kunnen in iedere ruimte van gerechten uit verschillende landen genieten.

  Uiteraard is iedere ruimte hierin bijpassend aangekleed voor extra sfeer. Na het diner kies je er dan bijvoorbeeld voor om de avond af te sluiten met een spetterende afterparty met dj of andere artiesten.

 2. Personeelsfeest met workshops

  Vaak vinden mensen het leuk om actief bezig te zijn tijdens een personeelsfeest. Dit creëert een gevoel van verbondenheid. Iets wat de werksfeer absoluut ten goede komt.

  Zo kies je ook zeker voor een origineel personeelsfeest door verschillende workshops te organiseren. Wissel telkens van teamsamenstelling bij aanvang van de volgende workshop zodat collega’s van verschillende afdelingen elkaar beter leren kennen.

 3. Waan je een ware Schot bij de Highland Games

  Momenteel zijn Highland Games een zeer geliefde activiteit om tijdens een personeelsuitje te ondernemen. Dit is een eeuwenoude traditie afkomstig uit Schotland. Al je medewerkers kunnen hun krachten tonen tijdens het boomstam werpen, het hamerslingeren, touwtrekken en kogelstoten. Overbodig te noemen dat dit zowel de competitie als de teambuilding ten goede komt.

  Wanneer alle krachten verbruikt zijn trakteer je je personeel na afloop op een uitgebreid diner om nieuwe, en overheerlijke, energie op te doen.

 4. Een speurtocht door de stad met afsluitend diner

  Bij personeelsuitjes draait alles om de beleving. Het is je er daarnaast als bedrijf of organisatie veel aangelegen om een goede teamspirit te creëren. Dit is precies wat je met een speurtocht door de stad teweegbrengt. Kies bijvoorbeeld voor een speurtocht door Antwerpen. Dit kan wandelend of bijvoorbeeld op de fiets.Onderweg krijgen je medewerkers allerlei opdrachten waardoor ze meer over deze prachtige stad te weten komen. Als laatste punt komen ze dan samen bij DOCK 3 voor een heerlijk afsluitend diner en eventuele afterparty.

 5. Theatershow

  De laatste tip voor een origineel personeelsfeest is een theatershow. Ook hiervoor ben je bij DOCK 3 helemaal aan het juiste adres. We kunnen onze moduleerbare ruimtes precies inrichten volgens jouw bedrijfsstijl en thema.

  Samen kiezen we dan welke acts er opgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan een illusionist en een tafelgoochelaar tijdens het diner. Ook kun je kiezen voor gastsprekers die de branche waarin je actief bent op treffende wijze weten neer te zetten met een gezonde dosis humor.

   

Graag helpt DOCK 3 met het organiseren van een succesvol event. Wij hebben een locatie anders dan anderen, met veel ‘in house’ oplossingen. Met ons gedreven team dat jarenlang ervaring heeft in het organiseren van events, denken wij graag met je mee. Met onze professionele en klantgerichte aanpak zullen wij samen met jou, jouw doelstellingen waarmaken. Graag verwijzen wij naar bedrijven die in onze polyvalente zalen jou voor zijn geweest in het geven van: bedrijfsfeesten, productlanceringen, personeelsfeesten en zakelijke diners. Lees hier hun ervaringen.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.