E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone
Ja, stuur mij meer informatie

Hét nieuwjaarsfeest voor de collega’s en fijn netwerken met andere bedrijven!

Nog maar 20 beschikbare plekken!

Over het evenement

Business, Bubbles & Bites is HET nieuwjaarsfeest voor de collega’s en fijn netwerken met andere bedrijven! We willen kleine en middelgrote ondernemingen een full service/ all-in topfeest geven voor een aanvaardbaar budget. Door krachten samen te bundelen en event-sharing is er een bredere waaier aan activiteiten, catering en entertainment. Er gaat geen voorbereidend en organisatorisch werk vooraf voor uw bedrijf.

Los van gezellig samen zijn met uw collega’s, kan u als bedrijf ook netwerken. Zo komt u misschien nog potentiële klanten en/of leveranciers tegen. U kan zo het nuttige aan het ‘fungehalte’ koppelen. Echter draait het in eerste instantie uiteraard om lekker eten, drank à volenté en party met een top live band en DJ. Plezier verzekerd!

Catering

Dranken | We voorzien u van een forfait van 19u tot 01u met bier, rode en witte wijn, frisdranken, koffie en thee assortiment tot einde diner. Tussen 19u en 20u schenken we Cava, Martini cocktails, Crodino / Fever Tree tonic, frisdranken, wijnen en bier. Na 01:00 zal er worden overgeschakeld naar een bonnensysteem.

Food | Er staan tafelhapjes op ieder tafel en hapjes worden door de bediening uitgeserveerd. Het diner bestaat uit een walking diner buffet. Het walking dinner wordt opgesteld in verschillende stands. Alle gerechten worden uitgeserveerd door onze buffetmedewerkers. Na het dinner zullen er heerlijke fijne dessertjes worden opgediend in buffetvom.

* vraag voor verdere inhoudelijke informatie het informatiedocument aan.

Entertainment

Buiten lekker eten en drank à volenté zal er ook een live band aanwezig zijn om van deze editie een topevent te maken. Wie de band zal zijn houden we nog eventjes geheim!

Na de band neemt een DJ over en kan het feest helemaal beginnen.

Uiteraard zal er een fotograaf aanwezig zijn om dit onvergetelijke event vast te leggen op beeld en kan u bij de photobooth talrijke foto’s maken!we

De locatie

DOCK 3 is een multifunctionele evenementenlocatie met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor uw genodigden, meer dan 600 GRATIS parkeerplaatsen! Met 15 jaar ervaring in de evenementenbranche en als host van meer dan 400 uiteenlopende events per jaar, is DOCK 3 de perfecte locatie voor onze eerste editie! Met DOCK 3 hebben we niet enkel DE locatie, maar ook een betrouwbare partner. Samen nemen we al uw zorgen uit handen en zorgen er voor dat uw uitje met de collega’s tot in de puntjes verzorgd is.

Ja, stuur mij informatie en prijzen op!

Vul je gegevens in via het onderstaande contactformulier en laat een bericht achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.