E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Port of Antwerp

Jetset Events, het intern organisatie bureau van de Inventus Group waar ook DOCK 3 als locatie deel van uitmaakt, had de opdracht gekregen van de Haven van Antwerpen om hun jaarlijks Social media event – Port of Antwerp te organiseren. De tweede maal op 3 jaar tijd trouwens.

We hadden de vloer van de Main Room volledig voorzien van rood tapijt. Zowel witte stoelen op het gelijkvloerse niveau alsook op het verhoog aan de zijkant, waardoor we een arena gevoel creëerden.
De gasten werden ontvangen in onze Fusia. Na een eerste drankje en hapje werden ze verwelkomt in de Main Room voor het plenaire gedeelte.
Key note speaker Peter De Cuypere sprak over relatie tussen een event – marketing – sociale media en hoe mensen dit vandaag beleven gezien er allerhande technologie voor handen is.
Na het plenaire gedeelte werden de gasten terug gebracht naar de Fusia voor een glaasje schuimwijn en wat fingerfood. Ondertussen verwijderden we in de Main Room alle witte stoelen en plaatsten hoge statafels. De catering voorzag de nodige buffetten en een half uur later konden de gasten hun honger stillen.
Afgesloten werd er in dezelfde ruimte met een laatste drankje.