OP ZOEK NAAR DE
PERFECTE LOCATIE VOOR UW
EVENEMENT OP MAAT?
DOCK 3 is een flexibele en unieke locatie voor uw evenement op maat

DOCK 3 IS UW EVENEMENTENHAL IN ANTWERPEN…

Een unieke en dynamische evenementenhal in Antwerpen voor een uiteenlopende zakelijke evenementen op maat. Moduleerbare ruimtes zorgen voor oneindig veel opstellingen en settings voor uw evenement op maat. 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche heeft ervoor gezorgd dat DOCK 3  alle kennis in huis heeft om u te helpen een uniek op maat gemaakt evenement te organiseren.

DOCK 3  biedt…

Full service en volledige ontzorging.We denken graag mee over de planning, invulling en uitvoering van uw evenement op maat. Moduleerbare ruimtes beiden oneindig veel opties voor diverse evenementen en gezelschappen. DOCK 3 verzorgt, indien gewenst, zowel de catering, techniek, licht & geluid, entertainment en meer.

 • Team van experts die zoveel mogelijk uithanden nemen

 • Wij denken echt met u mee

 • Alles in huis van techniek tot beveiliging

 • Unieke locatie met speelse ruimtes

 • Diverse cateringmogelijkheden

 • Gratis parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

3 VOORDELEN VAN DOCK 3

1Een spectaculair
evenement op maat

De moduleerbare ruimtes maken diverse evenementen op maat mogelijk en de nieuwste technologie zorgt voor spetterend entertainment

2Centraal gelegen bij Antwerpen,goed te bereiken

DOCK 3  heeft een centrale ligging dichtbij Antwerpen en biedt gratis parkeer-gelengenheid aan deur. De locatie is zowel goed te bereiken met de auto als met het OV.

3Volledige ontzorgd, genieten zonder zorgen

DOCK 3  staat voor u klaar om uw evenement op maat volledig te verzorgen. De gehele organisatie neemt DOCK 3 – indien gewenst – uit handen zodat u volop kunt geneiten.

DE CASES VAN DOCK 3

evenementenhal
coca cola logo
Coca Cola event

600 personeelsleden van Coca Cola checkten in aan de balie en werden door de transitzone naar de Mainroom geleid richting receptie.

BEKIJK DEZE CASE

DOCK 3 e-trade logo

THOAS event

THOAS nodigde 200 personen uit die genoten in verschillende ruimtes van presentaties afgewisseld met een uitgebreid ontbijt en lunch.

BEKIJK DEZE CASE
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem contact met ons op.
 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Aquafin

  Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.

  Marketing Manager Aquafin – Nathalie Smagge

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Euroports Belgium

  De succesformule voor een geslaagd personeelsevent?
  Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3!

  Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!

  Diana Schaaders
  Executive Assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  PPG Coatings / Sigma Coatings

  De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!

  Nancy Grosemans
  Sales Support

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Vulpia

  DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

  Cathérine Perard
  HR Project Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  BNP Paribas Fortis NV

  Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen!
  Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…

  Britt Van Mechelen
  Regional Events & Communication Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  MSC BELGIUM NV

  Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!

  Anita Wendrickx
  Marketing supervisor – Management assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  STARTPEOPLE BV

  Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.

  Sonja Gilissen
  Marketing Officer

HULP NODIG MET HET ORGANISEREN VAN UW EVENT?
WIJ HELPEN GRAAG!

MEER INFORMATIE NODIG?

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER , WIJ NEMEN DAN SPOEDIG CONTACT OP

EN