OP ZOEK
NAAR EEN VEELZIJDIGE FEESTZAAL
NABIJ ANTWERPEN?
DOCK 3 biedt sfeervolle en flexibele feestzalen in De Kaai voor uiteenlopende evenementen

DOCK 3 IS…

Een veelzijdige locatie met diverse sfeervolle en moduleerbare feestzalen; de perfecte locatie voor uw volgende evenement. Door de centrale ligging in De Kaai zorgt er voor dat de locatie perfect te bereiken is voor personeel, zakenrelaties of andere genodigden. De 15 jaar ervaring in het organiseren van uiteenlopende evenementen, maakt het mogelijk dat DOCK 3 u de juiste en gewenste ondersteuning kan bieden om van uw evenement een groot succes te maken.

DOCK 3 biedt…

Flexibele, moduleerbare en sfeervolle feestzalen voor diverse gelegenheden. De door u gewenste setting kan gecreëerd worden in de feestzaal, zodat deze perfect aansluit bij uw genodigden, thema of evenement. Een ervaren en enthousiast team neemt u graag alle zorgen uit handen. Wij bieden u volledige ondersteuning, zowel met de catering, bar, techniek en geluid als met het samenstellen van een gepast programma. Geniet optimaal van uw feest of evenement en laat ons u alle zorgen uit handen nemen.

 • Gewenste stijl, setting & combinatie feestzalen

 • Ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering

 • Diverse cateringmogelijkheden

 • 5 unieke en flexibele ruimtes

 • Gratis parkeergelegenheid en nabijgelegen Openbaar vervoer
 • Nieuwste technolgie

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

3 VOORDELEN VAN DOCK 3

1De nieuwste technologie voor dynamische evenementen

DOCK 3 biedt moduleerbare feestzalen waarmee de juiste setting gecreëerd kan worden. Geavanceerde technologie zorgt voor een spectaculair evenement of feest.

2Feestzaal centraal gelegen nabij Antwerpen

U vindt DOCK 3 in De Kaai, aan de rand van Antwerpen. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. U kunt gratis aan de deur parkeren.

3Full service en volledige ontzorging

Met 15 jaar ervaring in het organiseren van diverse evenementen en feesten, biedt DOCK 3 u professionele ondersteuning, zowel tijdens de voorbereiding als het evenement zelf.

DE CASES VAN DOCK 3

feestzalen antwerpen

De week van de ondernemers ING

ING zocht een locatie voor 3 dagen met voldoende parkeermogelijkheden en vooral een centrale ligging. Voor de setting van het plenaire gedeelte wilden we anders werken dan het traditionele…

BEKIJK DEZE CASE

Swarovski retailer days event

Swarovski zocht een locatie voor de voorstelling van hun nieuwe revolutionaire collectie voor het komende seizoen. 2 dagen werden alle retailklanten van de Benelux uitgenodigd om te bekijken

BEKIJK DEZE CASE
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Neem contact met ons op.
 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Aquafin

  Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.

  Marketing Manager Aquafin – Nathalie Smagge

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Euroports Belgium

  De succesformule voor een geslaagd personeelsevent?
  Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3!

  Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!

  Diana Schaaders
  Executive Assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  PPG Coatings / Sigma Coatings

  De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!

  Nancy Grosemans
  Sales Support

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Vulpia

  DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

  Cathérine Perard
  HR Project Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  BNP Paribas Fortis NV

  Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen!
  Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…

  Britt Van Mechelen
  Regional Events & Communication Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  MSC BELGIUM NV

  Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!

  Anita Wendrickx
  Marketing supervisor – Management assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  STARTPEOPLE BV

  Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.

  Sonja Gilissen
  Marketing Officer

HULP NODIG MET HET ORGANISEREN VAN UW EVENT?
WIJ HELPEN GRAAG!

MEER INFORMATIE NODIG?

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER , WIJ NEMEN DAN SPOEDIG CONTACT OP

EN