DOCK 3, meer dan enkel zalen huren in Antwerpen

Één of meerdere zalen huren in Antwerpen op een gunstige locatie! DOCK 3 is een multifunctionele evenementenlocatie, met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor uw genodigden. Met 15 jaar ervaring in de evenementenbranche en als host van meer dan 400 uiteenlopende events, is DOCK 3 de perfecte locatie voor uw volgende zakelijke evenement. Een betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt en uw evenement tot in de puntjes verzorgt. Capaciteit van 75 gasten tot een grootscheeps event met 1.250 bezoekers.

zalen antwerpen

Voor elk gelegenheid de ideale locatie

DOCK 3 is behalve de meest ideale locatie voor elk zakelijk evenement, ook de gastheer met een duidelijke meerwaarde. Met een professionele uitvoering van uw wensen is het mogelijk om elk idee om te zetten in een succesvol evenement. Met de ervaring in het organiseren van ruim 400 geslaagde evenementen is DOCK 3 de juiste partner voor vlekkeloze organisatie van uw evenement of zakelijke bijeenkomst.

De ervaring in de organisatie van evenementen stelt ons in staat om ook uw evenement geheel conform uw wensen uit te voeren. Of het nu gaat om een evenement voor uw relaties, het vieren van een jubileum of een ontspannende manier om aan team building te doen, DOCK 3 kan de zorg voor uw evenement volledig uit handen nemen zodat u uw handen vrij heeft. Ontzorgen op niveau dus. In overleg met u geven we een volledige invulling aan uw wensen. Dit geldt zowel voor de aankleding van de gewenste ruimte, alsmede de catering gedurende het volledige evenement. Wilt u weten wat DOCK 3 voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en een concurrerend voorstel.