E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Salle CINQ Virtual tour

Salle CINQ is de nieuwste zaal binnen DOCK 3 en heeft een strakke “LOFT”-uitstraling. In de zaal is het mogelijk elke gewenste sfeer te creëren middels onze up-to-date geluids- en lichtinstallatie. Salle CINQ is dan ook uitermate geschikt voor alle soorten bedrijfsevenementen. Enkele voorbeelden met aantallen personen waarvoor Salle CINQ gebruikt kan worden:

  • Receptie: 150
  • Walking diner: 150
  • Seated diner: 100
  • Theater: 200

Enthousiast over de Salle CINQ?

Interesse in het huren van deze zaal? Dan horen we graag hoe u onze Salle CINQ wilt gaan inzetten en uiteraard denken we met u mee. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Weet u nog niet zeker of Salle CINQ ook voor uw evenement geschikt is? Dan geven we graag aan waarvoor de zaal ingezet kan worden aan de hand van een aantal voorbeelden uit het verleden. De meest gebruikte indeling van Salle CINQ is als seminar locatie. Met de eigen toiletten is het ideaal als losse zaal te gebruiken, maar ook in combinatie met de andere zalen van DOCK 3. Voor het HR Congres van Ucare werd Salle CINQ ingericht als presentatieruimte. De combinatie met de Mainroom zorgde voor meer ruimte om te genieten van de catering die onze interne partner Eventus Catering verzorgde.

Salle CINQ leent zich uitstekend voor een zakelijk diner, zowel voor een walking diner als een seated diner. Maar ook als locatie voor uw productlancering is deze zaal uitermate geschikt. Swarovski heeft Salle CINQ als gesloten ruimte ingezet waarin klanten onder begeleiding de nieuwe collectie konden bekijken. Andere productlanceringen vragen juist meer uitleg, zoals in het geval van Goodyear. Welke productlancering of presentatie u ook wilt organiseren, Salle CINQ is een ruimte die dusdanig ingericht kan worden dat iedereen perfect zicht heeft op uw presentatie.

Wilt u persoonlijk advies om de ideale zaal in Antwerpen te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag de beste beslissing te nemen voor uw evenement.