E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Aura Virtual tour

De Aura zaal complementeert onze te huren zalen in Antwerpen. Recent heeft deze zaal een complete make over ondergaan. De nieuwe decoratie en stijlvolle verlichting geven deze zaal een luxueuze maar rustige sfeer mee. Hierdoor is de zaal uitermate geschikt om apart te huren voor kleinere evenementen of gemoduleerd tot één geheel met onze andere zalen voor een groot event. De Aura zaal heeft de volgende capaciteit:

  • Receptie: 250
  • Walking diner: 150
  • Theater: 60

Enthousiast over de Aura zaal?

Bent u na het zien van de virtual tour enthousiast over de Aura zaal? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat klaar om met u mee te denken en een geslaagd evenement te organiseren.

DOCK 3 is de evenementenhal in Antwerpen voor op maat gemaakte evenementen. Ons team van experts denkt, indien gewenst, graag met u mee over de planning, invulling en uitvoering van uw zakelijke evenement. Om u een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden bij DOCK 3 laten we u graag kennis maken met onze cases, uiteraard met de mogelijke invulling van de Aura zaal.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een award uitreiking in combinatie met een personeelsfeest. Voor Telenet is het een jaarlijkse traditie geworden. Alle medewerkers worden op onze locatie uitgenodigd, waar de beste uit verschillende categorieën een award uitgereikt krijgen. In deze case is de Aura zaal moduleerbaar gemaakt met de grootste zaal om zo een grotere dansvloer te creëren.

Uiteraard is het ook mogelijk de ruimtes los van elkaar te gebruiken, zo koos Fracarita ervoor om de zalen gescheiden te houden en elke zaal te voorzien van een eigen buffetthema. Het grote feest vond plaats in de Mainroom terwijl de kleinere zalen er omheen elk hun eigen buffet kregen. Van Italiaans tot Aziatisch en uiteraard ontbrak ook de Belgische keuken niet.

Benieuwd of uw volgende event op onze evenementenlocatie in Antwerpen gehouden kan worden? Neem vrijblijvend contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden van de Aura zaal met u door.