E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Skyclub Virtual tour

Skyclub is gelegen op de eerste verdieping van het DOCK3 gebouw en kan afhankelijk van de setup gekoppeld worden aan de gelijkvloerse verdieping. De zaal kreeg een complete make-over en kan helemaal autonoom ingezet worden. Skyclub heeft immers een eigen aparte ingang, eigen sanitair en een eigen lockerruimte die kan omgevormd worden tot vestiaire. Blikvangers van Skyclub zijn de ruime bar en de coole dj-booth waar het publiek rondom kan staan. Ook beschikt Skyclub over een ultraprofessionele licht- en geluidsinstallatie. Er zijn eveneens verschillende mogelijkheden tot personalisatie en branding dankzij de led-wall en 3 grote LED-banners.

  • Receptie: 50 – 150
  • Walking diner: 50 – 125
  • Party setting: 50 – 250

Enthousiast over de Skyclub?

Bent u enthousiast over de Skyclub? We horen graag waar u de zaal voor wilt inzetten en denken met u mee. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

DOCK 3 is een polyvalent eventcenter in een voormalige loods van de Antwerpse haven, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring en Kinepolis. DOCK 3 stelde reeds drie ruimtes ter beschikking van bedrijsklanten, elk met een eigen sfeer: de Mainroom, Aura en Fusia. Klanten kunnen deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van het geplande event. Naast deze drie ruimtes is nu ook Skyclub beschikbaar voor bedrijfsfeesten.

Naargelang het concept van het event heeft Skyclub een capaciteit van 100 personen (walking dinner + dansfeest) tot 200 personen (receptie + dansfeest). Skyclub is vast in gebruik op zaterdagen. De zaal kan wel gehuurd worden op donderdagen en vrijdagen, en ook op avonden van feestdagen (indien tijdig aangevraagd).

Alles is mogelijk in de Skyclub. Onze experts staan klaar om zoveel mogelijk uit uw handen te nemen en denken graag met u mee. Of het nu gaat om de techniek, beveiliging of catering van een zakelijk diner. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt in de Skyclub. Zodat u samen met uw personeel, klanten en gasten kunt genieten.

Benieuwd of uw volgende event op onze evenementenlocatie in Antwerpen gehouden kan worden? Neem vrijblijvend contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden van de Skyclub zaal met u door.