E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

DE BESTE TECHNIEKEN

Wij nemen onze bezoekers mee in het beste wat er te krijgen is. We werken met leasing contracten en per kwartaal krijgen we van onze AV partner de nieuwste materialen.
U kan voor uw event gebruik maken van onze uitgebreide en professionele installatie en/of u kan het aanvullen met een van onze preferred partner of uw eigen leverancier. Daar bent u volledig vrij in!

Download technische fiche

WAANZINNIG GELUID

DOCK 3 beschikt over geavanceerde geluidsvoorzieningen met een surroundgeluid in alle zalen. Ook zijn er basis geluidsvoorzieningen in onze Transitzone (inkomruimte). We kunnen vanuit de grote zaal het geluid aansturen naar alle andere bijzalen of we kunnen per zaal apart geluid aanleveren.

INNOVATIEVE LICHTPLAFONDS

Bij DOCK 3 gaan we all out met een innovatief lichtplafonds in alle zalen. Voor elk event wordt bewegend effectlicht op maat gemaakt. De Transitzone (inkomruimte) is voorzien van sfeerverlichting door middel van diverse LED spots.

We kunnen dus de volledige locatie (zowel buiten als binnen) personaliseren naar uw behoeften en dit met de reeds bestaande installatie! Wat in uw budget ruimte geeft voor andere zaken te realiseren.

SPECIAL EFFECTS EN SCHERMEN

DOCK 3 beschikt o.a. over een aantal exclusieve faciliteiten en special effects om van jouw event een spektakel te maken waar iedereen zich over verwondert.

We hebben in de Transitzone LCD-schermen en beschikken in de mainroom over een groot LED scherm! Nog maar te zwijgen dat we op de plafonds logo’s kunnen projecteren

“Benieuwd geworden en wil je dit spektakel in het echt bewonderen? Neem dan contact op. Ik nodig je graag uit voor een locatiebezoek of offerte voorstel.”

― Dorien De Kort, Event planner bij DOCK 3

Neem contact op

De nieuwste technologie voor een spetterend feest

DOCK 3 biedt moduleerbare ruimtes waarmee de juiste setting gecreëerd kan worden. De nieuwste technologie zorgt voor een spetterend en geslaagd personeelsfeest.

Centrale ligging en zeer goed te bereiken

U vindt DOCK 3 centraal gelegen nabij Antwerpen. De locatie is zowel zeer goed te bereiken met de auto als met het openbaar vervoer. DOCK 3 biedt gratis parkeergelegenheid aan de deur.

Full service en volledige ontzorging

DOCK 3 is zeer ervaren in het plannen en organiseren van personeelsfeesten en neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen.

Wat anderen zeggen

vulpia

Cathérine Perard
Vulpia - HR Project Manager

DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.
aquafin

Nathalie Smagge
Aquafin - Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.
euroports

Diana Schaaders
Euroports Belgium - Executive Assistant

De succesformule voor een geslaagd personeelsevent? Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3! Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!
msc

Anita Wendrickx
MSC BELGIUM NV - Marketing supervisor – Management assistant

Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!
sigma

Nancy Grosemans
PPG Coatings / Sigma Coatings - Sales Support

De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!
bnp

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis NV - Regional Events & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen! Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…
startpeople

Sonja Gilissen
STARTPEOPLE BV - Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.
DOCK 3 review honda

Leen Goossens
HONDA Europe - Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk mogen hebben om samen met DOCK 3 al enkele events samen te kunnen doen! Een super team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijk originele ideeën, en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten! Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.