OVER DOCK 3
DOCK 3 is een flexibele moduleerbare locatie voor elk bedrijfsevenement dat opzoek is naar een out of the box oplossing.

WIE IS DOCK 3

Een sterk team met jarenlange ervaring in de eventsector begeleidt uw evenement tot in de kleinste puntjes.
Hoe pakken wij het aan? Wij bespreken samen met u het verloop van het evenement en uw extra wensen. Met onze steeds professionele en warme aanpak kunnen wij u een vlotte samenwerking garanderen.

Service & accommodatie van a tot z

DOCK 3 biedt u een totaalservice aan voor een geslaagd event. Alle 5 zalen zijn volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie. Elke maand herzien wij onze zalen om u steeds een volledige service aan te bieden.

Wat catering betreft, stellen wij u onze eigen partners voor, maar het staat u vrij uw eigen cateraar in te schakelen. Leer onze cateringpartners kennen!

Concept

In de loop der jaren is er geïnvesteerd in de aankleding en uitrusting van de verschillende ruimten. Met het aantreden van nieuwe, creatieve partners met een grote ervaring en knowhow op het gebied van corporate events, kwamen er ook nieuwe ideeën. Alle dagen kan het gebouw aangeboden worden als multifunctionele ruimte voor allerhande.

ONTDEK HET TEAM VAN DOCK 3

Om een goed aanbod en vlotte samenwerking voor al uw evenementen te garanderen is Inventus Group uw ideale partner. Inventus Group is een overkoepelende organisatie die huis houdt voor evenementenorganisatie, -locaties en -catering. Zo kunnen wij u één enkele offerte en één contactpersoon aanbieden voor de gehele organisatie.

www.inventusgroup.be

 

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events.

www.jetsetevents.be

 

Een evenementenlocatie met 5 zalen, centraal gelegen in Antwerpen inclusief gratis parkeerplaats. Kortom de ideale locatie voor de organisatie van uw evenementen voor zo’n 75 tot 1250 personen.

 

Catering met enthousiasme en liefde gemaakt, dat merk je. Eventus Catering zorgt met veel passie voor de bereiding van de lekkerste hapjes, walking en seated diners, … op uw evenement.

www.eventuscatering.be

 

Op het trendy Eilandje in Antwerpen bevindt zich onze volgende evenementenlocatie. Met zijn authentieke karakter maar moderne eigenschappen biedt het elk evenement net dat tikkeltje meer.

www.aec.be

HULP NODIG MET HET ORGANISEREN VAN UW EVENT?
WIJ HELPEN GRAAG!

MEER INFORMATIE NODIG?

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER , WIJ NEMEN DAN SPOEDIG CONTACT OP

EN