E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Wie is DOCK 3

Een sterk team met jarenlange ervaring in de eventsector begeleidt uw evenement tot in de kleinste puntjes.

Hoe pakken wij het aan? Wij bespreken samen met u het verloop van het evenement en uw extra wensen. Met onze steeds professionele en warme aanpak kunnen wij u een vlotte samenwerking garanderen.

Contact opnemen

Service & accomodatie van A tot Z

DOCK 3 biedt u een totaalservice aan voor een geslaagd event. Alle 5 zalen zijn volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie. Elke maand herzien wij onze zalen om u steeds een volledige service aan te bieden.

Wat catering betreft, stellen wij u onze eigen partners voor, maar het staat u vrij uw eigen cateraar in te schakelen. Leer onze cateringpartners kennen!

Bekijk onze 5 zalen

Ontdek het team van DOCK 3

Jimmy Faes

Managing Partner / Sales

Renaud Mathy

Event Coördinator

Dorien De Kort

Marketing & Event Planner

Jan Kuyl

Operational Manager & Event Coördinator

Julie Goyvaerts

Office Manager / Sales

Mark Adriaenssens

Executive Chef Events

Aaron Andersen

Event Coördinator

Mo El Mesaudi

Event Planner

Claudia Gestels

Finance

Samed Shullani

Sous-chef

Basil & Juliette

Creative Directors

Om een goed aanbod en vlotte samenwerking voor al uw evenementen te garanderen is Inventus Group uw ideale partner. Inventus Group is een overkoepelende organisatie die huis houdt voor evenementenorganisatie, -locaties en -catering. Zo kunnen wij u één enkele offerte en één contactpersoon aanbieden voor de gehele organisatie.

Catering met enthousiasme en liefde gemaakt, dat merk je. Eventus Catering zorgt met veel passie voor de bereiding van de lekkerste hapjes, walking en seated diners, … op uw evenement.

www.eventuscatering.be

Een bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom langs!

www.carreb2b.be

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events.

jetsetevents.be

Een evenementenlocatie met 5 zalen, centraal gelegen in Antwerpen inclusief gratis parkeerplaats. Kortom de ideale locatie voor de organisatie van uw evenementen voor zo’n 75 tot 1250 personen.

www.dock3.be

Een bijzonder veelzijdige eventhall te Antwerpen. Voor spraakmakende events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, gegarandeerd succes!

www.kade14.be

Wat anderen zeggen

vulpia

Cathérine Perard
Vulpia - HR Project Manager

DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.
aquafin

Nathalie Smagge
Aquafin - Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.
euroports

Diana Schaaders
Euroports Belgium - Executive Assistant

De succesformule voor een geslaagd personeelsevent? Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3! Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!
msc

Anita Wendrickx
MSC BELGIUM NV - Marketing supervisor – Management assistant

Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!
sigma

Nancy Grosemans
PPG Coatings / Sigma Coatings - Sales Support

De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!
bnp

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis NV - Regional Events & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen! Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…
startpeople

Sonja Gilissen
STARTPEOPLE BV - Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.
DOCK 3 review honda

Leen Goossens
HONDA Europe - Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk mogen hebben om samen met DOCK 3 al enkele events samen te kunnen doen! Een super team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijk originele ideeën, en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten! Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.