E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Wilt u een bedrijfsfeest laten organiseren waar personeel het nog lang over zal hebben? In dit geval is het belangrijk dat u voor de juiste locatie kiest. De ruimte waarin u het feest houdt, is bepalend voor de sfeer. Over de feestzaal hoeft u zich in ieder geval geen moment zorgen te maken als u voor DOCK 3 kiest. DOCK 3 is namelijk dé perfecte evenementenlocatie. Wij hebben niet één feestzaal, maar wel vijf verschillende zalen. Tevens zijn deze zalen ook nog eens moduleerbaar, waardoor wij de feestlocatie volledig naar wens kunnen aanpassen. Maakt u zich nog zorgen over andere factoren die het succes van uw feest bepalen? Ook dit is overbodig als u voor ons kiest, wij kunnen namelijk alle zorgen bij u uit handen nemen. Een bedrijfsfeest laten organiseren door de specialisten van DOCK 3 is dan ook een uitstekend idee.

bedrijfsfeest-laten-organiseren

Wat maakt deze feestlocatie zo geschikt voor een bedrijfsfeest?

Een bedrijfsfeest laten organiseren door DOCK 3 is om te beginnen dus erg aantrekkelijk vanwege onze feestzalen. Wat maakt onze locatie nou zo geschikt ten opzichte van andere mogelijkheden? Wij raden u aan om onze pagina met feestzalen eens te bekijken en u weet direct wat ons onderscheidt. U kunt onze zalen ook wel als sprookjesachtig beschrijven. Iedere zaal is uniek en heeft een eigen sfeer. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Aura? Dit is een prachtige zaal met een rustige en luxueuze sfeer. De verlichting in deze ruimte zal u versteld doen staan. De Aura kunt u apart huren, maar ook moduleren met een andere ruimte. De Fusia is een prachtige loungeruimte met een oosterse uitstraling. Zo hebben wij in totaal vijf zalen met unieke eigenschappen.

Doordat wij onze locatie geheel naar wens kunnen aanpassen, wordt DOCK 3 gebruikt voor de meest uiteenlopende events. Er worden jaarlijks meer dan 400 events gepland in onze zalen. Wilt u ook een bedrijfsfeest laten organiseren? Dan zorgen wij ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten.

bedrijfsfeest laten organiseren

Een bedrijfsfeest laten organiseren door een hecht team

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt veel kijken. De verschillende onderdelen van het feest moeten perfect op elkaar aansluiten. Bij DOCK 3 verloopt elk event weer helemaal volgens planning. Waarom dit het geval is? Onder andere door de manier waarop wij samenwerken. Wij zijn een hecht team en werken samen als een goed geoliede machine. Doordat de verschillende teamleden van DOCK 3 elkaar perfect aanvullen, zijn we in staat om het feest tot in de puntjes te regelen. Overigens is niet alleen de samenwerking tussen onze teamleden onderling ijzersterk, maar dit zal ook voor de samenwerking met u gelden. Wij zullen uw wensen en onze mogelijkheden uitvoerig met elkaar bespreken, waardoor het een feest wordt waar u slechts van heeft durven dromen.

Ook licht en geluid worden goed geregeld

Kiest u ervoor om uw bedrijfsfeest te laten organiseren door DOCK 3? In dit geval hoeft u zich ook over het licht en geluid geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk een uitstekende licht- en geluidsinstallatie. Alles dat u nodig heeft voor een prachtig bedrijfsfeest, zal op locatie aanwezig zijn. Hierdoor hoeft u geen externe partijen meer voor licht en geluid in te schakelen. Wilt u dat er bepaalde artiesten komen optreden? Bespreek ook dit gerust met ons team, want ook dit verzorgen wij graag voor u. Hetzelfde geldt voor de catering. Doordat wij met professionele cateraars samenwerken, kunnen wij ervoor zorgen dat uw gasten heerlijk eten en drinken krijgen. Ook de bediening wordt verzorgd.

Vraag direct naar de mogelijkheden om een bedrijfsfeest te organiseren bij DOCK 3

Bent u ervan overtuigd dat er geen betere locatie voor uw bedrijfsfeest is dan DOCK 3? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te bepalen hoe we ook dit event weer tot een succes kunnen maken. Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren.