E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Reception - food - party

All- in formule

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt veel kijken. Denk aan de muziek, catering en styling van het event. Hoe fijn zou het zijn als wij al dat werk op ons nemen? Ontdek de all-in formule van DOCK 3. Wij bieden je een basisformule aan met al heel wat mogelijkheden, maar uiteraard luisteren wij graag naar uw behoeften en zetten deze om in de op maat gemaakte formule die perfect aansluit bij jouw wensen.

Offerte aanvragen Brochure downloaden

Dock 3 biedt:

Een unieke en dynamische locatie voor een geslaagd all-in bedrijfsfeest. De ruimtes bieden verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uiteenlopende bedrijfsfeesten en gezelschappen. Een enthousiast en professioneel team staat voor u klaar om al uw zorgen op het gebied van planning, organisatie, catering, geluid & techniek, workshops op zich te nemen. Centraal staat dat we u ontzorgen van alle praktische aspecten van de organisatie van uw event. Waarom kiezen klanten voor de all in formule van DOCK?

 

 • Full service  / all in topfeest
 • Geen voorbereidend werk voor uw bedrijf
 • Op maat gemaakt voorstel
 • Gratis & ruime parking
 • Alles in huis, van entertainment tot techniek
 • Unieke locatie met centrale ligging
 • U kiest zelf welke cateringsformule

HOE ZIET JOUW EVENT ER UIT BIJ DOCK 3?

Uw gasten komen toe en parkeren hun wagen op de gratis parking voor en naast onze locatie. Vervolgens worden zij verwelkomd door de security steward en worden doorgewezen naar onze Transit Zone waar ze eventuele jassen kunnen achterlaten en al hun eerste welkomstdrankje krijgen. Vervolgens komen zij in onze eventhal terecht die feestelijk oogt met de grote kroonluchters, strakke statafels, fancy foodcorners, grote bar, led wall, licht/geluidsinstallatie, kortom alle ingrediënten om het dak van DOCK 3 eraf te laten gaan!

HAPJES & DRANKJES

We starten met fingerfood op de tafels en hapjes in bediening, gevolgd door een eventuele speech om dan over te gaan naar een walking dinner of streetfood op leuk gedecoreerde buffetten. Waar onze medewerkers u graag verder helpen met het samenstellen van uw favoriete gerechtjes. Zodra de maagjes gevuld zijn, start onze DJ en dansen we de nacht verder in.

Dranken

Tussen 19.00 en 20.00 schenken we: cava, Crodino / Fever Tree tonic, frisdranken, wijnen en bier.
Van 19.00 tot 01.00: bier, rode en witte wijn, frisdranken.
Koffie (Nespresso assortiment) en thee assortiment (Bio Asian Sencha, Superior Earl grey, Moroccan Mint) tot einde diner.
Na 01u is alles betalend via een bonnensysteem. Ook voor 01.00 is het mogelijk om met bonnen champagne of sterke dranken te verbruiken.

Food

Tafelhapjes: appelkappers l Italiaanse olijven l wortel humus & gedroogde Belgische ham

Hapjes in de bediening: lams skewer met muntsaus l Avocado mousse met zure room en rivierkreeftjes l kroketje van runderwangen met witte soja-tomaat mayonaise

 

Verschillende zalen

Main Room

De Main Room op het gelijkvloers, onze grootste zaal, biedt ongekende mogelijkheden en aparte sferen door al zijn niveauverschillen. Door het modulaire concept kunnen we events aanbieden die voldoen aan al uw wensen.

 • Receptie: 90 – 900
 • Walking diner: 90 – 700
 • Seated diner: 250
 • Theater: 300
Bekijk virtual tour

Verschillende zalen

Fusia

Uw gasten tot rust laten komen in een gezellige, oosterse sfeer? De Fusia is een zaaltje dat verbonden is met de Main Room en daardoor ideaal te gebruiken als lounge.

 • Receptie: 150
 • Walking diner: 100
 • Theater: 60
Bekijk virtual tour

Verschillende zalen

Aura

Na een totale make over, nieuwe decoratie en stijlvolle verlichting is de zaal Aura weer helemaal eventklaar! De luxueuze, rustige sfeer die de zaal nu uitstraalt is de perfecte omgeving voor een ontspannende avond met uw gasten. U kan deze apart huren of moduleren met één van de andere ruimtes.

 • Receptie: 250
 • Walking diner: 150
 • Theater: 60
Bekijk virtual tour

Verschillende zalen

+1

Download de +1 Brochure hier

Bekijk virtual tour

Verschillende zalen

Transit Zone

De Transit Zone kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. We hebben standaard 2 grote incheckbalies of we kunnen de balies verwijderen en dan kan deze ruimte gebruikt worden voor verschillende settings zoals: ontvangstruimte, uitbreiding van de Main Room, rode loper moment…

Bekijk virtual tour

De nieuwste technologie voor een spetterend feest

DOCK 3 biedt moduleerbare ruimtes waarmee de juiste setting gecreëerd kan worden. De nieuwste technologie zorgt voor een spetterend en geslaagd personeelsfeest.

Centrale ligging en zeer goed te bereiken

U vindt DOCK 3 centraal gelegen nabij Antwerpen. De locatie is zowel zeer goed te bereiken met de auto als met het openbaar vervoer. DOCK 3 biedt gratis parkeergelegenheid aan de deur.

Full service en volledige ontzorging

DOCK 3 is zeer ervaren in het plannen en organiseren van personeelsfeesten en neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen.

Wat anderen zeggen

vulpia

Cathérine Perard
Vulpia - HR Project Manager

DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.
aquafin

Nathalie Smagge
Aquafin - Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.
euroports

Diana Schaaders
Euroports Belgium - Executive Assistant

De succesformule voor een geslaagd personeelsevent? Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3! Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!
msc

Anita Wendrickx
MSC BELGIUM NV - Marketing supervisor – Management assistant

Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!
sigma

Nancy Grosemans
PPG Coatings / Sigma Coatings - Sales Support

De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!
bnp

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis NV - Regional Events & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen! Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…
startpeople

Sonja Gilissen
STARTPEOPLE BV - Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.
DOCK 3 review honda

Leen Goossens
HONDA Europe - Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk mogen hebben om samen met DOCK 3 al enkele events samen te kunnen doen! Een super team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijk originele ideeën, en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten! Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.