E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Antwerpen is een gezellige, bruisende stad en een perfecte stad om zakelijke evenementen te organiseren. In deze blog vertellen wij je waarom Antwerpen een geschikte stad is om jouw zakelijke evenementen te organiseren.

Waarom Antwerpen?

Antwerpen is een bruisende stad die centraal ligt. Deze stad is ideaal voor een evenementenorganisaties vanwege zijn ligging. De stad is eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast is Antwerpen de belangrijkste havenstad van België.

De stad is populair onder toeristen en heeft veel te bieden. Wat de stad zo leuk maakt is dat er zoveel onbekende plekken zijn waar je niet snel op uitgekeken raakt. Zo lijkt het net alsof ieder bezoek aan Antwerpen een nieuwe ontdekking oplevert.

Antwerpen is een stad met een rijke geschiedenis. De stad heeft vele bezienswaardigheden en musea die de historie van Antwerpen tonen. Naast cultuur heeft Antwerpen natuurlijk nog veel meer te bieden. De stads is zelfs vernoemd in de top 10 van de steden die je bezocht moet hebben volgens Lonely Planet.

Tevens is de stad een perfecte locatie om te kunnen winkelen. Doordat vele namen zich gevestigd hebben in Antwerpen is er voor iedereen een selectie aan winkels te vinden. Naast de grote winkelstraten zijn er ook kleine boutiques te vinden in de onbekende straten van Antwerpen. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen als je op zoek bent naar unieke items.

Evenementenorganisaties

Antwerpen is een leuke en centraal gelegen stad. Het is daarom niet verrassend dat er een hoop evenementenorganisaties zich specialiseren op zakelijke evenementen in Antwerpen.

De organisaties bieden allerlei verschillende uitjes, feesten of arrangementen aan. Denk hierbij aan: productlanceringen, diner arrangementen, op maat gemaakte trainingen en interessante seminars.

Evenementenlocaties

Liever een zakelijk evenement organiseren op een afgehuurde locatie? Kies dan voor een van de vele evenementenlocaties die Antwerpen te bieden heeft, bijvoorbeeld DOCK 3.

Evenement organiseren Antwerpen

De evenementenlocatie van DOCK 3 is een locatie die zich leent voor verschillende soorten zakelijke evenementen.

Van modeshow tot vergadering en van productpresentatie tot seminar. Er zijn vele evenementen mogelijk op de evenementenlocatie van DOCK 3.

DOCK 3 draait al 15 jaar mee in de evenementenbranche en heeft al meer dan 400 evenementen gehost. Het team van DOCK 3 heeft zoveel ervaring dat zij precies weten wat wel en niet kan voor een jouw evenement. Daarnaast denkt DOCK 3 mee met de klant en bieden zij volledige ondersteuning bij de voorbereidingen en tijdens het evenement. Door jou volledig te ontzorgen, heb je als klant je handen vrij.

De locatie heeft een capaciteit van groepen van 75 personen tot groepen van 1250 personen. Er zijn verschillende zalen van verschillende grootten die moduleerbaar zijn, waardoor de zalen perfect aangepast kunnen worden naar jouw wensen. Mocht het gezelschap groter zijn dan het maximale aantal personen voor de zaal is het ook mogelijk om meerdere zalen te huren. Zo kunnen evenementen zich in verschillende zalen afspelen.

Daarnaast heeft DOCK 3 een centrale ligging die makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Tevens is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Benieuwd hoe onze locatie er in het echt uit ziet? Neem vandaag nog contact met ons op.