E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Wilt u een prachtig event organiseren en bent u op zoek naar de meest geschikte locatie hiervoor? DOCK 3 is een grote evenementenlocatie met verschillende ruimtes. Dankzij onze ligging nabij Antwerpen is DOCK 3 goed te bereiken en een geschikte locatie voor vrijwel ieder soort zakelijk evenement. Doordat u bij ons de mogelijkheid heeft om uit verschillende zalen te kiezen, is er altijd een zaal die op uw event aansluit. U kunt bij ons een locatie huren met een capaciteit van 75 gasten, maar ook een gigantisch evenement met tot wel 1.250 bezoekers behoort tot de mogelijkheden. Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten een prachtige tijd beleven? In dit geval bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar wat een event organiseren zal kosten

Doordat wij het pakket volledig naar uw wensen inrichten, kunnen wij u geen vaste prijs geven. Wél kunnen wij u op deze pagina een beeld geven van de mogelijkheden. Als u de event organiseren kosten wilt weten, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

event organiseren kosten

Voor ieder event een perfect ingerichte locatie

DOCK 3 heeft op het moment van schrijven vijf verschillende zalen. De grootste zaal die we hebben, is de Main Room. Deze zaal heeft een modulair concept en is dus geheel naar wens aan te passen. De Main Room is hierdoor zeer geschikt voor vrijwel ieder event. Daarnaast heeft DOCK 3 nog vier andere zalen, met ieder een unieke uitstraling. Neem bijvoorbeeld Salle Cinq, een zaal die zeer geschikt is voor presentaties en zowel walking dinners als seated dinners. De Fusia is een kleine zaal met een oosterse sfeer. Deze ruimte wordt vaak als loungeruimte gebruikt en is direct aan de Main Room verbonden. 

De Transit Zone is een ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Deze ruimte heeft twee incheckbalies, maar deze kunnen ook verwijderd worden. Deze ruimte kan onder andere dienst doen als ontvangstruimte of als uitbreiding van de Main Room. Tot slot hebben wij nog de Aura. Deze zaal heeft een luxueuze inrichting en prachtige verlichting. Het is mogelijk om de Aura apart te huren voor een event, maar we kunnen deze ruimte ook moduleren met een andere zaal. De event organiseren kosten zullen onder andere afhankelijk zijn van welke ruimtes u huurt.

Andere factoren die de kosten voor het organiseren van een event beïnvloeden

Behalve dat de zalen die u huurt veel invloed hebben op de kosten voor een evenementenlocatie, zijn er ook veel andere factoren die invloed uitoefenen. Zo moet u bij het maken van de begroting van een groot evenement ook rekening houden met de catering. Als u voor evenementen catering kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw gasten het beste drinken en eten voorgeschoteld krijgen. Bij DOCK 3 kunt u er altijd zeker van zijn dat de catering goed verzorgd wordt.

Ook licht en geluid zijn belangrijke factoren voor de event organiseren kosten. Gelukkig hoeft u ook hiervoor geen externe partij in te huren als u voor DOCK 3 kiest. Wij hebben namelijk al het benodigde materiaal in huis. Vindt u het belangrijk dat uw favoriete artiesten aanwezig zijn tijdens het event? Dan regelen we ook dit maar al te graag voor u.

Wilt u een transparant overzicht van de kosten voor uw event?

Nu u weet wat de mogelijkheden zijn, is het belangrijk dat u ook een goed beeld van de event organiseren kosten krijgt. Omdat geen enkel event hetzelfde is, hanteren wij geen vaste prijzen. Als u een goed beeld van de event organiseren kosten wilt, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

event organiseren kosten

Bespreekt u graag de mogelijkheden met ons?

Een groot bedrijfsfeest organiseren is niet eenvoudig. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Wij denken graag bij u mee gedurende het volledige proces. Waar mogelijk nemen wij u het werk uit handen, waardoor u zich geen moment zorgen hoeft te maken. Als u de organisatie van uw feest overlaat aan DOCK 3, bent u zeker van een prachtig feest. Binnen uw bedrijf zal er nog lang over dit event gesproken worden. Niet voor niks wordt DOCK 3 voor meer dan 400 uiteenlopende events per jaar ingeschakeld. Wij zorgen ervoor dat ook u een prachtig en origineel bedrijfsfeest krijgt. 

Kunt u niet wachten om het bedrijfsfeest te plannen? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Tevens kunnen wij zo gelijk een offerte op maat voor u opstellen.