E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Heeft u een reden om een personeelsfeest te organiseren? Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om een feest te organiseren voor het personeel. Dit is immers een uitstekende vorm van teambuilding. Als u op zoek bent naar een prachtig idee voor een personeelsfeest, kan het een goed idee zijn om een thema te kiezen. Bij een thema personeelsfeest kleedt iedereen zich volgens het thema. De meeste mensen vinden het prachtig om hun collega’s in een gek kostuum te zien. Bij de organisatie van een thema personeelsfeest komt wel veel kijken. Zo moet u bijvoorbeeld goed nadenken over welk thema u kiest en hoe u ervoor zorgt dat ook echt alles bij dit thema past. Bij DOCK 3 helpen we u graag bij het organiseren van een prachtig themafeest.

thema personeelsfeest

Laat uw team meebeslissen

Het is een goed idee om uw team mee te laten beslissen als u een thema personeelsfeest organiseert. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het thema ook gewaardeerd zal worden. Door iedereen een idee in te laten leveren, zal er vast en zeker een goed idee ontstaan. Vindt u het lastig om te bepalen welk thema het meest geschikt is? Dan denken wij graag met u mee. Bij DOCK 3 organiseren we jaarlijks meer dan 400 events. Wij hebben dan ook vele prachtige thema’s voorbij zien komen. Indien u inspiratie nodig heeft, gaan we graag met u in gesprek.

Een feest met verschillende thema’s?

Als u een groot feest organiseert, kunt u er ook voor kiezen om verschillende evenementenzalen af te huren. In dit geval kunt u de verschillende zalen ook een uniek thema geven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om iedere feestzaal aan de hand van de cultuur van een bepaald land in te richten. Bij DOCK 3 hebben we vijf verschillende zalen die allen moduleerbaar zijn. Wij kunnen de zalen dus zo inrichten dat ze perfect bij het thema passen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om slechts één of enkele zalen te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook alleen de Main Room of de Aura afhuren. 

 

Hoe zorgt u dat alles bij het thema past?

Heeft u eenmaal een thema personeelsfeest gekozen en wilt u dat het hele feest hierop aansluit. Behalve dat personeelsleden de juiste outfits moeten hebben, is het ook prettig als de locatie zelf juist wordt ingericht. Dit kunnen wij geheel voor u uit handen nemen. Uiteraard bespreken we de mogelijkheden goed met u, zodat de inrichting uiteindelijk geheel naar wens zal zijn. Wij doen er alles aan om het thema personeelsfeest perfect te laten verlopen. Heeft u graag dat ook het personeel van DOCK 3 gekleed is aan de hand van het thema? Onze personeelsleden doen dit maar al te graag voor u. Indien gewenst, zullen wij zelfs de catering aanpassen aan het thema.

Klaar om uw thema personeelsfeest in te plannen?

Kunt u niet wachten om uw thema personeelsfeest te organiseren? Dan bent u bij DOCK 3 aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij een prachtige locatie met vijf unieke zalen en een gratis parkeergelegenheid, maar daarnaast ontzorgen wij u ook volledig. Wij denken graag met u mee, zodat het een feest wordt om nooit meer te vergeten. Als u voor DOCK 3 kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over licht, geluid of catering. Wij nemen namelijk al uw zorgen uit handen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we snel kunnen beginnen met overleggen. Wij kijken uit naar de dag van het feest, en u?