E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Wil jij binnenkort een mooi themafeest geven? Wat een leuk idee. Wij geven je in dit artikel een paar goede tips over hoe je dat het beste aan kunt pakken. Hoe kies je een leuk thema, waar organiseer je zo’n feest, en hoe zorg je ervoor dat al je gasten een geweldige tijd beleven? Wij zetten de belangrijkste punten waar je aan moet denken en op moet letten voor je op een rijtje.

Kies een leuk thema voor je themafeest

Een goed feest begint natuurlijk met een leuk thema. Voordat je kan nadenken over de aankleding, de locatie en de mensen die je uitnodigt, moet je dan ook eerst je thema vaststellen. Het beste kun je iets kiezen dat goed bij jou past, en ook bij de mensen die je wil uitnodigen. Wil je dat iedereen het naar zijn zin heeft en in thema komt, kies dan niet een te ‘moeilijk’ thema. Mensen moeten eenvoudig een outfit kunnen bedenken, en die makkelijk kunnen vinden.

Een goede tip is om je thema op te hangen aan het seizoen. Loopt het tegen het einde van oktober? Dan ligt een Halloweenfeest voor de hand. Is het februari? Misschien is een carnavalsfeest wel een idee. Andere veel gekozen thema’s zijn bijvoorbeeld een ‘fout’ feest, een sixties-party, of een après-ski-feest.

De goede locatie uitzoeken

De plek waar je het feest houdt is van groot belang. Er moet genoeg ruimte zijn voor je gasten, en de voorzieningen moeten in orde zijn. Als je het budget hebt, kun je het beste kiezen voor een evenementlocatie. Je hebt dan veel meer vrijheid dan thuis, genoeg ruimte, en je kunt er zelfs voor kiezen om catering in te huren.

Wil je een themafeest organiseren in de omgeving van Antwerpen? Bij DOCK 3 weet je zeker dat alles dat er nodig is om een goed feest te geven aanwezig is. Wij hebben meerdere zalen die geschikt zijn voor de grootste feesten, en veel ervaring met het organiseren en cateren. Bovendien hebben alles in huis om je thema neer te zetten, en betrouwbare partners waar mee kan worden samengewerkt om een goed themafeest op touw te zetten. Voor een showcase: Disney.

Denk na over de juiste muziek

Zonder muziek is er natuurlijk geen feest. Als je een themafeest geeft, wil je dat de muziek daar ook op afgestemd is. Dat geeft de avond meteen de sfeer waar je naar op zoek bent. Met de meeste thema’s heb je meteen een idee van wat de muziek moet worden: een après-ski-feest, een cowboyfeest of een carnavalsfeest vragen om een specifieke muzikale invulling.

DOCK 3 helpt je graag om de muziek voor je themafeest te regelen. We kunnen zelfs een professionele dj inzetten. Die kan ter plekke kan bepalen welke muziek het feest nodig heeft. Bijkomend voordeel: je gasten kunnen bij de dj leuke nummers aanvragen.

Eten en drinken in stijl van het feest

Bij een themafeest horen natuurlijk hapjes en drankjes. Dat is voor veel mensen het moeilijkste gedeelte van de organisatie. Hoe zorg je dat er genoeg drank is, maar hoe voorkom je dat je veel te veel inslaat? En hoe voorkom je dat de drank direct opgaat, en je leuke feest vreselijk uit de hand loopt?

Professionele catering bij DOCK 3 neemt je al die zorgen uit handen. Wij maken hapjes en drankjes in de stijl van het thema dat jij hebt uitgezocht. Door die op een slimme manier uit te serveren, weten we er altijd voor te zorgen dat iedereen zo lang mogelijk van het feest kan blijven genieten. Dat maakt je feest gegarandeerd tot een groot succes.

Graag helpt DOCK 3 met het organiseren van een succesvol themafeest. Wij hebben een locatie anders dan anderen, met veel ‘in house’ oplossingen. Met ons gedreven team dat jarenlang ervaring heeft in het organiseren van events, denken wij graag met je mee. Met onze professionele en klantgerichte aanpak zullen wij samen met jou, jouw doelstellingen waarmaken. Graag verwijzen wij naar bedrijven die in onze polyvalente zalen jou voor zijn geweest in het geven van: bedrijfsfeestenproductlanceringenpersoneelsfeesten en zakelijke diners. Lees hier hun ervaringen.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.