E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Een walkingdinner is een leuke en originele manier om uit eten te gaan. Normaal diner je op een vaste plek met een vast menu. Daar geeft een walkingdinner een twist aan. Door middel van een lopend buffet, zonder vaste plaatsen maak je kennis met verschillende onderdelen van een menu. Omdat er geen vaste plaatsen zijn, spreek je meer mensen in vergelijking met een traditioneel diner.

Wat kan je verwachten tijdens een walkingdinner?

Een walkingdinner kent vele uitwerkingen. Het diner kan op locatie uitgeserveerd worden door de catering van een evenementenlocatie zoals DOCK 3. Zij serveren dan meerdere kleinere hapjes. De hoeveelheid hapjes zal per gelegenheid verschillen maar de hapjes zullen samen altijd een volledig menu vormen. Op deze manier kan je als gast veel verschillende gerechten proberen en toch met een verzadigd gevoel naar huis gaan.

Tijdens een walkingdinner kan er ook rondgelopen worden tussen de gangen door. Op deze manier heb je tijd om tussen de gangen door te converseren.

Het voordeel van een walkingdinner is dat er ruime variatie is in de gerechten die geserveerd worden. Vaak worden er combinaties van vis, vlees en vegetarische gerechten geserveerd. Op deze manier kom je sneller in aanraking met nieuwe gerechten of producten die je nog nooit eerder geprobeerd hebt. Op culinair vlak is een walkingdinner zeker een eye-opener.

Mocht je nou niet zo’n makkelijke eter zijn, heb je speciale wensen of heb je last van allergieën? Dit kan natuurlijk altijd van tevoren aangegeven worden zodat de catering hier rekening mee kan houden. Zo kom je niet voor onprettige verrassingen te staan en is het voor iedereen een leuke ervaring.

Waarom een walkingdinner?

Een van de grootste voordelen van een walkingdinner is dat je mensen op een andere manier leert kennen. Zoals al eerder benoemd zijn er geen vaste zitplaatsen. Hierdoor heb je geen vaste gesprekspartners en ga je veel sneller het gesprek aan met anderen. Tevens worden de gesprekken niet onderbroken zoals bij een traditioneel diner vaak gebeurt. Daarnaast kan het gezelschap in een informele en ontspannen omgeving het gesprek voeren. Om deze reden is het een uitstekend en zeer sociaal onderdeel voor een personeelsfeest en/of een netwerkborrel.

Vaak hebben evenementenlocaties als Dock 3 een optie tot een walkingdinner. Op deze manier kan het als een onderdeel van jouw evenement gebruikt worden.

Andere evenementen waarbij een walkingdinner goed gecombineerd kan worden zijn: een seminar, training of modeshow. Gebruik het als afrondend onderdeel van een productlancering zodat jouw klanten en genodigden onder het genot van heerlijke hapjes kunnen converseren.

Of gebruik het als break tijdens een bedrijfsuitje. Na de afronden van een leuke activiteit kan een walkingdinner in een evenementenlocatie zoals DOCK 3 gehost worden en kunnen jouw gasten aansluitend naar het personeelsfeest wat in een andere zaal gehost wordt.

Kortom, een walkingdinner is een informele en leuke activiteit waarbij jouw gezelschap onder het genot van heerlijke gerechten elkaar beter kan leren kennen. Stap af van een traditioneel diner of buffet en ga voor een origineel idee voor jouw personeelsfeest, seminar of feest.

Meer info of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.