E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

HR Congres Ucare

Ucare zocht een originele locatie alsook een team dat “out of the box” kon denken. Deze synergie vonden zij in DOCK 3 en ons intern eventbureau Jetset Events.

De locatie moest zéér centraal gelegen zijn en door de verkeerschaos van de wegenwerken die er de laatste maanden heerst in Antwerpen, moest de locatie hiervan gevrijwaard blijven voor de goede bereikbaarheid van de locatie. Gunstig is dat DOCK 3 vlak aan de op en afrit van de Ring van Antwerpen ligt en hierdoor ontsnapt aan alle werken die er momenteel aan de gang zijn.

Vanuit onze eigen structuur verzorgde wij het gehele evenement. Van het personaliseren van de voorgevel door middel van een doek te laten maken met het logo van Ucare, het ontvangst, de gehele audio visuele setting voor de presentaties tot en met de catering die verzorgd werd door onze interne partner Eventus Catering. Zodat de klant zich enkel en alleen nog kon bekommeren over hun eigen zakenrelaties.

Zowel de gasten als de key note speakers van onder andere Coolblue, Carglass en Microsoft, waren onder de indruk van de gehele setting.

Het was een succesvolle dag! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?