ZOEKT U EEN
FLEXIBELE LOCATIE VOOR EEN
SPECTACULAIRE MODESHOW?
DOCK 3 is een dynamische locatie en ervaren host van spetterende modeshow

DOCK 3 VOOR UW MODESHOW IN ANTWERPEN…

Een unieke en dynamische locatie voor spectaculaire modeshow. De moduleerbaar ruimtes zorgen voor oneindig veel opstellingen en settings voor een unieke show. Met 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche heeft DOCK 3 alle kennis in huis om u te helpen een perfecte modeshow te organiseren.

DOCK 3 biedt…

Full service en volledige ontzorging, zodat u zich op uw show en genodigden kunt richten. De moduleerbare ruimtes maken van uw modeshow wel iets heel bijzonders en het toegewijde team van DOCK 3 helpt u het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Van spectaculaire techniek tot aan de beste catering; DOCK 3 staat voor u klaar.

 • Team van experts die zoveel mogelijk uithanden nemen

 • Wij denken echt u mee

 • Alles in huis van techniek tot beveiliging

 • Unieke locatie met speelse ruimtes

 • Diverse cateringmogelijkheden

 • Gratis parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

3 VOORDELEN VAN DOCK 3

1De nieuwste technologie zorgt voor een geweldige modeshow

De moduleerbare ruimtes zorgen voor een prachtige setting voor een unieke modeshow. De nieuwste technologie laat de modellen en kleding schitteren als nooit te voren.

2Goede bereikbaarheid, centraal gelegen

DOCK 3 heeft een centrale ligging dichtbij Antwerpen en is voor uw genodigden zowel goed te bereiken met de auto als met het OV. Gratis parkeren kan aan deur.

3Volledige ontzorging,
de juiste focus

DOCK 3 neemt u graag alle zorgen uit handen en helpt u ervoor te zorgen dat uw modeshow 100% soepel “verloopt”. DOCK 3 staat voor u klaar.

DE CASES VAN DOCK 3

Modeshow Kevin Murphy

Kevin Murphy had onze locatie uitgekozen voor zijn modeshow onder andere door de verschillende mogelijkheden met onze zalen, als ook door de centrale ligging.

BEKIJK DEZE CASE

Swarovski retailer days event

Swarovski zocht een locatie voor de voorstelling van hun nieuwe revolutionaire collectie voor het komende seizoen. 2 dagen werden alle retailklanten van de Benelux uitgenodigd om te bekijken

BEKIJK DEZE CASE
locatie modeshow
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem contact met ons op.
 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Aquafin

  Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.

  Marketing Manager Aquafin – Nathalie Smagge

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Euroports Belgium

  De succesformule voor een geslaagd personeelsevent?
  Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3!

  Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!

  Diana Schaaders
  Executive Assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  PPG Coatings / Sigma Coatings

  De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!

  Nancy Grosemans
  Sales Support

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Vulpia

  DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

  Cathérine Perard
  HR Project Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  BNP Paribas Fortis NV

  Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen!
  Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…

  Britt Van Mechelen
  Regional Events & Communication Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  MSC BELGIUM NV

  Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!

  Anita Wendrickx
  Marketing supervisor – Management assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  STARTPEOPLE BV

  Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.

  Sonja Gilissen
  Marketing Officer

HULP NODIG MET HET ORGANISEREN VAN UW EVENT?
WIJ HELPEN GRAAG!

MEER INFORMATIE NODIG?

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER , WIJ NEMEN DAN SPOEDIG CONTACT OP

EN