E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Fusia Virtual tour

De knusse Fusia zaal is ideaal te combineren met onze grootste zaal, de Mainroom. Deze twee zalen staan met elkaar in verbinding waardoor de Fusia perfect in te zetten is als lounge of voor een walking diner tijdens uw bedrijfsfeest in Antwerpen. De comfortabele loungebanken en hoge tafels met krukken nodigen uit om hier gezellige gesprekken te voeren onder het genot van een drankje. Uiteraard is de Fusia zaal voor meer evenementen in te zetten, bijvoorbeeld:

  • Receptie: 150
  • Walking diner: 100
  • Theater: 60

Enthousiast over de Fusia zaal?

Bent u enthousiast geworden over de Fusia zaal? We horen graag hoe u de zaal wilt gebruiken of inzetten en denken uiteraard met u mee. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoewel de Fusia ideaal is in combinatie met onze grootste zaal, kan de zaal ook prima worden ingezet voor kleinere en meer intieme zakelijke evenementen. Maar eerlijk is eerlijk, de echte kracht van de Fusia zaal ligt in grotere personeelsfeesten. Bijvoorbeeld voor de 600 personeelsleden van Coca-Cola, waarbij alle ruimtes van onze evenementenlocatie werden ingezet. Twee dansvloeren, zalen met heerlijke buffetten en de Fusia als ruimte om even uit de drukte te ontsnappen. Om gesprekken te voeren of lekker te genieten van het dessert en een kopje koffie. Meer over de opzet die we voor Coca-Cola hebben gebruikt leest u hier.

De partnerdag van Yuki was vergelijkbaar met het personeelsfeest van Coca-Cola. Na een goed verzorgd zittend diner in de Mainroom werd de ruimte omgetoverd tot dansvloer terwijl in de Fusia een dessert met koffie klaarstond.

De verdere avond was de Fusia zaal de plek om even te genieten van de rust en een gesprek te voeren. Hier leest u meer over deze case.

Weet u niet zeker of u de Fusia zaal nodig heeft tijdens uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag om de juiste zaal te huren in Antwerpen.