E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Mainroom Virtual tour

De Mainroom is de grootste zaal van DOCK 3 en in te zetten voor tal van evenementen. Door het modulaire concept biedt deze zaal ongekende mogelijkheden en aparte sferen. Hierdoor is de zaal te gebruiken bij grote zowel als bij kleine groepen. De Mainroom is in te richten voor de volgende doeleinden (met aantallen personen):

  • Receptie: 90 – 900
  • Walking diner: 90 – 700
  • Seated diner: 250
  • Theater: 300

Enthousiast over de Mainroom?

Bent u enthousiast over de Mainroom? We horen graag waar u de zaal voor wilt inzetten en denken met u mee. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Mainroom is het ideale decor voor een personeelsfeest in Antwerpen. De styling is helemaal naar uw wensen aan te passen en het grote voordeel van DOCK 3 is natuurlijk de centrale ligging met de grote gratis parkeergelegenheid. Het is dus uitstekend te bereiken voor uw genodigden. Dit maakt het ook voor een klantenevenement de ideale locatie. Lees in deze case hoe Sigma Coatings in de Mainroom een presentatie gaf aan 200 van haar belangrijkste klanten, om daarna de gasten te trakteren op een walking diner.

Doordat de Mainroom zo flexibel is, is het meer dan alleen en seminar locatie. Zo was deze zaal bijvoorbeeld ook de locatie van een Modeshow in Antwerpen. De Mainroom werd voor Kevin Murphy voorzien van een catwalk en er was plaats voor 400 gasten. Andere zalen werden gebruikt als backstage en uiteraard voor een knallende after party. Meer over deze modeshow leest u hier.

Zo ziet u maar, alles is mogelijk in onze Mainroom. Wij modelleren alles helemaal naar uw wensen en laten dit aansluiten op uw huisstijl. Klinkt dit overweldigend? Wees gerust wij hebben een team van experts klaarstaan die zoveel mogelijk uit uw handen nemen. Of het nu gaat om de techniek, beveiliging of catering van een zakelijk diner. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt in de Mainroom. Zodat u samen met uw personeel, klanten en gasten kunt genieten.