EEN FLEXIBELE LOCATIE VOOR
EEN GESLAAGD BEDRIJFSFEEST NODIG?
Wij bieden u een dynamische locatie voor een uniek bedrijfsfeest.

DOCK 3 VOOR UW BEDRIJFSFEEST IN ANTWERPEN…

Een unieke en gezellige evenementen- en feestlocatie; de perfecte locatie voor het organiseren van uw volgende bedrijfsfeest. De centrale ligging maakt DOCK 3 goed te bereiken voor uw personeel, partners en zakenrelaties. 15 Jaar ervaring binnen de evenementbranche maakt DOCK 3 de perfecte partner die u volledige kan ontzorgen, zowel alvorens als tijdens uw bedrijfsfeest.

DOCK 3 biedt…

Een unieke en dynamische locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. De moduleerbare ruimtes bieden verschillende settings voor het organiseren van uiteenlopende bedrijfsfeesten en gezelschappen. Een enthousiast en professioneel team staat voor u klaar om u alle zorgen op het gebied van planning, organisatie, catering, geluid & techniek, workshops of entertainment uit handen te nemen. Volledige ontzorgd, optimaal genieten van een geslaagd bedrijfsfeest.

 • Team van experts die zoveel mogelijk uithanden nemen

 • Wij denken echt met u mee

 • Alles in huis van techniek tot beveiliging

 • Unieke locatie met speelse ruimtes

 • Diverse cateringmogelijkheden

 • Gratis parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

3 VOORDELEN VAN DOCK 3

1De nieuwste technologie
voor een dynamisch feest

De moduleerbare ruimtes van DOCK 3 maken het mogelijk een unieke setting te creëren voor uw bedrijfsfeest. Geavanceerde technologie maken van uw bedrijfsfeest een spetterend succes.

2Goed te bereiken, centrale ligging bij Antwerpen

DOCK 3 heeft een centrale ligging nabij Antwerpen. De locatie is zowel zeer goed te bereiken met de auto als met het openbaar vervoer. Er kan gratis aan de deur geparkeerd worden.

3Volledige ontzorging,
volop genieten

DOCK 3 biedt u een full service en neemt u graag alle zorgen uit handen op het gebied van planning, organisatie en uitvoering van uw bedrijfsfeest.

DE CASES VAN DOCK 3

bedrijfsfeest


Aquafin

Aquafin NV maakte van hun personeelsfeest een avond om niet snel te vergeten. Gekke photobooths, u wagen aan virtual reality en racen door de straten van Miami en een optreden van Level Six maakte het event meer dan geslaagd.

BEKIJK DEZE CASE
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem contact met ons op.
 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Aquafin

  Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.

  Marketing Manager Aquafin – Nathalie Smagge

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Euroports Belgium

  De succesformule voor een geslaagd personeelsevent?
  Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van DOCK 3!

  Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!

  Diana Schaaders
  Executive Assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  PPG Coatings / Sigma Coatings

  De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!

  Nancy Grosemans
  Sales Support

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  Vulpia

  DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

  Cathérine Perard
  HR Project Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  BNP Paribas Fortis NV

  Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen!
  Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…

  Britt Van Mechelen
  Regional Events & Communication Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  MSC BELGIUM NV

  Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!

  Anita Wendrickx
  Marketing supervisor – Management assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK 3
  STARTPEOPLE BV

  Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.

  Sonja Gilissen
  Marketing Officer

HULP NODIG MET HET ORGANISEREN VAN UW EVENT?
WIJ HELPEN GRAAG!

MEER INFORMATIE NODIG?

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER , WIJ NEMEN DAN SPOEDIG CONTACT OP

EN