E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

DEVELOP by Konica Minolta nodigde eind oktober haar Belgische dealers uit voor een kick-off meeting in de gebouwen van DOCK 3. De gasten namen er deel aan verschillende workshops en luisterden geboeid naar een presentatie van trendwatcher Herman Konings. Ook op culinair vlak werden de gasten uitstekend verzorgd in de multifunctionele eventlocatie die DOCK 3 de voorbije jaren heeft uitgebouwd.

Acht jaar geleden werd een voormalige loods aan het Straatsburgdok in gebruik genomen als venue voor dancing- en night life-activiteiten. Met de komst van nieuwe, creatieve partners met tonnen ervaring en knowhow op het gebied van corporate events evolueerde DOCK 3 tot een multifunctionele ruimte voor bedrijfsevents. DOCK 3 omvat vandaag vier uitstekend uitgeruste ruimten die elk een eigen sfeer en beleving uitstralen. De zalen kunnen afzonderlijk of in combinatie gehuurd worden, naargelang de opzet, het budget en het aantal gasten van het event.

Enkele weken geleden ontpopte DOCK 3 zich tot de ideale omgeving voor de kick-off meeting van DEVELOP by Konica Minolta. De Belgische dealers kwamen rond de middag aan en werden meteen uitgenodigd voor een lekkere middagmaal. Daarna ging men over tot de orde van de dag met in de eerste plaats een voorwoord door de General Manager. Na de welkomstspeech werden de gasten verdeeld in drie groepen voor de verschillende workshops. Tussendoor werd er nog een gesmaakte sessie peptalk gegeven door de bekende trendwatcher Herman Konings. Het event werd afgesloten met een hapje en een drankje.