E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

YUKI is reeds enige tijd aan het ‘boomen’ als nieuwe boekhoudsoftware-oplossing. Om die fantastische resultaten in stijl te vieren, wilde het bedrijf een galadiner met awardshow organiseren. Jetset Events had de eer om dit speciale event voor hen in goede banen te leiden en koos resoluut voor DOCK 3 als toplocatie.

Toen Jetset Events van YUKI de opdracht kreeg om een gala-avond met uitreiking van de ‘Employee of the Year’ awards te organiseren, stond één zaak meteen vast: ze wilden het absoluut laten plaatsvinden in DOCK 3, niet in het minst omdat er flink wat gasten uit Nederland werden verwacht. De venue ligt voor onze noorderburen immers zeer centraal en is vlot bereikbaar. De gratis parking en de verschillende polyvalente ruimtes waren uiteraard ook leuk meegenomen.

De transitzone/inkomruimte van DOCK 3, waar de gasten werden verwelkomd door een erehaag van de directie, werd volledig gepersonaliseerd. De opdrachtgever wilde het event een klassieke insteek meegeven, maar toch persoonlijk houden. Na de ontvangst was het tijd voor het apero-moment dat in de Oosterse ruimte ‘FUSIA’ plaatsvond onder begeleiding van een live band.

Een uurtje later werden de gasten uitgenodigd naar de Main Room voor het zittend diner. Meteen was er sprake van een echt WOW-effect. Verschillende gasten haalden hun smartphone boven om enkele foto’s te nemen van de prachtige setting. De aparte en strakke stijl van de ruimte in combinatie met de ronde tafels, de kandelaars en de grote lusters maakten het decor niet alleen oogstrelend mooi, maar ook origineel. Als extra toets werd het logo van YUKI geprojecteerd op de LED plafond en wall. Het galadiner met awardshow werd in stijl afgesloten met een live band.