ZOEKT U EEN LOCATIE VOOR
EEN HEERLIJK EN SFEERVOL
ZAKELIJK DINER VOOR EEN GROEP?
DOCK 3 biedt een flexibele locatie voor zowel klassieke als walking en zakelijk diner

DOCK 3 IS…

Een prachtige en flexibele locatie voor uw zakelijk diner. Van walking diners tijdens een netwerkavond tot een chic diner tijdens een gala of show; DOCK 3 maakt alles mogelijk. DOCK 3 heeft 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche en weet hiermee als geen ander welke diner opties passend zijn voor uw aangelegenheid, doelstellingen en gezelschappen.

DOCK 3 biedt…

Volledige ontzorging en een full service, zodat u met uw gasten optimaal kunt genieten van een heerlijk diner. Van een walking diner tot een uitgebreid klassiek diner, DOCK 3 neemt de organisatie graag op zich. De moduleerbare ruimtes maken het mogelijk verschillende settings te creëren en gasten, indien gewenst, te vermaken met spetterend entertainment of interessante lezingen. DOCK 3 neemt graag de gehele organisatie op zich, zowel in de aanloop naar als tijdens het diner.

 • Team van experts die zoveel mogelijk uithanden nemen

 • Wij denken echt met u mee

 • Alles in huis van techniek tot beveiliging

 • Unieke locatie met speelse ruimtes

 • Diverse cateringmogelijkheden

 • Gratis parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

3 VOORDELEN VAN DOCK 3

1De nieuwste technologie voor een uniek diner

De moduleerbare ruimtes van DOCK 3 maken het mogelijk een unieke setting te creëren voor uw sfeervolle diner. De nieuwste technologie maken van uw diner een speciale aangelegenheid.

2Goed te bereiken, centrale ligging bij Antwerpen

DOCK 3 heeft een centrale ligging nabij Antwerpen en is voor uw gasten zowel goed te bereiken met de auto als met het OV. Er kan gratis aan de deur geparkeerd worden.

3Volledige ontzorging,
volop genieten

DOCK 3 biedt u een full service en neemt u graag alle zorgen uit handen. DOCK 3 biedt u verschillende opties om te dineren, geschikt voor diverse gezelschappen en doeleinden.

DE CASES VAN DOCK 3

DOCK 3 Yuki logo
Yuki Partnerdag

De partnerdag van begon bij een hartelijk ontvangst en verliep alleen maar in stijgende lijn. Het stijlvolle zittende diner in de Mainroom zette de toon van een mooie gala avond.

BEKIJK DEZE CASE

DOCK 3 msc logo

MSC jaarlijks feest

Het jaarlijks personeelsfeest van MSC, het vierde jaar op rij en ook dit keer was het een knaller van formaat.

BEKIJK DEZE CASE
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Neem contact met ons op.
 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  Aquafin

  Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding, tot in de puntjes verzorgd! Ik ben fan.

  Marketing Manager Aquafin

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  Euroports Belgium

  De succesformule voor een geslaagd personeelsevent?
  Simpel … samenwerken met het enthousiaste team van Dock 3!

  Dat deze ploeg veel ervaring in huis heeft, dat merk je meteen. Van het begin tot het einde loopt ‘alles op rolletjes’. Het team denkt steeds mee met de klant. Handig en vooral weinig zorgen tijdens de voorbereidingen van een personeelsevent!

  Diana Schaaders
  Executive Assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  PPG Coatings / Sigma Coatings

  De belofte op jullie website klopt! De gewenste stijl, setting & combinatie ruimtes, ondersteuning evenementorganisatie & uitvoering ism ons eventbureau Way 2 events was een professionele, flexibele aanpak. Door de multifunctionele ruimtes konden wij in een snel tempo de ruimte ombouwen van theater naar walking dinner!

  Nancy Grosemans
  Sales Support

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  Vulpia

  DOCK 3 heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is, en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

  Cathérine Perard
  HR Project Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  BNP Paribas Fortis NV

  Een ongedwongen sfeer, een super locatie, piekfijne bediening, … Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen!
  Kortom, DOCK 3 is “The place to be” als je een TOP event wil organiseren…

  Britt Van Mechelen
  Regional Events & Communication Manager

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  MSC BELGIUM NV

  Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!

  Anita Wendrickx
  Marketing supervisor – Management assistant

 • WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DOCK3
  STARTPEOPLE BV

  Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over jouw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten en over de organisatie.

  Sonja Gilissen
  Marketing Officer

HULP NODIG MET HET ORGANISEREN VAN UW EVENT?
WIJ HELPEN GRAAG!

MEER INFORMATIE NODIG?

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER , WIJ NEMEN DAN SPOEDIG CONTACT OP

EN