E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Staat het jaarlijkse personeelsfeest op de planning of heeft uw bedrijf iets te vieren? En kan je wel wat toffe en inspirerende personeelsfeest ideeën gebruiken? Dan zit je hier goed. Het is tijd om feestelijk uit te pakken en uw personeel op een geslaagde dag of avond te trakteren. Personeelsfeesten zijn de ideale gelegenheid om uw waardering voor uw personeel te tonen en de band te versterken. Op een personeelsfeest leren u en uw medewerkers elkaar op een persoonlijke manier kennen, wat zorgt voor een hechter team en een prettige ontspannen sfeer op de werkvloer.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw personeelsfeest er één wordt om nooit te vergeten; een avond waar het hele team met een glimlach aan terugdenkt? Een personeelsfeest organiseren wat voor het gehele team interessant is – zowel voor senior manager Willem als stagiaire Marieke – kan een uitdaging zijn. Inspiratie nodig? Hierbij onze top 3 personeelsfeest ideeën voor een origineel en geslaagd personeelsfeest in regio Antwerpen.

 1. Live optredens

  Een feest is niet compleet zonder spetterende muzikale invulling of ander entertainment. Nodig diverse artiesten uit op uw personeelsfeest. Verplaats u in de schoenen van uw personeel en stel een veelzijdig programma samen. Zo kunt u bijvoorbeeld een lokale band uitnodigen, een pianist , een dansgroep of cabaretier en een DJ om het feest spetterend af te sluiten. Met een divers programma zorgt u ervoor dat het gehele team zich vermaakt en een memorabele avond beleeft. Wanneer u kiest voor een personeelsfeest met live optredens, zoek dan een locatie waarbij u meerdere feestzalen kunt huren.

  Zo kunnen personeelsleden die liever met elkaar bijkletsen of aan de borrel gaan zich rustig terugtrekken in een andere ruimte. Zo heeft Coca Cola bij DOCK 3 een personeelsfeest georganiseerd, waarbij de 600 gasten de keuze hadden de live optredens in de grote zaal bij te wonen, in een aparte ruimte van een hapje en drankje te genieten of in een andere feestzaal terug te stappen in de jaren 70, 80 en 90. Een geslaagd personeelsfeest dat het hele team zal bijblijven.

 2. Leuke activiteiten en spellen

  Wat zorgt er voor een betere teambuilding dan een ouderwetse Pop Quiz? Zorg ervoor dat personeelsleden van verschillende afdelingen met elkaar in het team komen, zodat zij ook teamleden waarmee ze normaal niet samenwerken beter leren kennen. Organiseer een ouderwetse Pop Quiz of bedenk zelf een quiz, gerelateerd aan uw bedrijf of markt.

  Ook kunt u kiezen voor een spannend moordspel – waarbij een moord opgelost dient te worden – of daag verschillende teams uit hun karaoke skills te tonen. Stuur het winnende team een dag of avond samen op stap en trakteer hun op een dagje pretpark, een etentje of een theatervoorstelling.

 3. Een origineel themafeest

  Til het casual Friday fenomeen naar een hoger niveau. Daag uw personeel uit om de gekste verkleedkleding uit de kast te trekken en organiseer een origineel themafeest. Wat dacht u van een fitness feest of Jungle by night? Betrek uw personeel bij de organisatie en maak er een wedstrijd van. Vraag uw team originele ideeën in te leveren en kondig een winnaar aan.

  Bent u bang dat uw team niet zal staan te springen zich in gekke outfits te hijsen? U kunt ook kiezen voor een themafeest waarbij u aparte ruimtes omtovert in verschillende thema’s. Ga verder dan enkel decoratie en trek het thema door in muziek, drankjes en hapjes. Wat dacht u ervan landen toe te kennen aan verschillende feestzalen.

  Zo kunt u heerlijke tapas en Sangria serveren in de Spaanse feestzaal met live Flamengo muziek, een wok chef vragen zijn kunsten live te vertonen in een Aziatische zaal en de heerlijkste kazen serveren in een Franse zaal, waar Franse muziek iedereen in Parijse sferen zal brengen. Ook blijft een ouderwets galafeest een hit, net als een tropische cocktail party – zeker wanneer u een cocktail shake cursus aanbiedt op de avond zelf.

personeelsfeest ideeën

Belangrijk vóór de organisatie

Een team bestaat vaak uit personen van verschillende leeftijden met diverse interesses. Het is daarom van belang te zorgen dat uw feest interessant en vermakelijk is voor uw hele team en daarom alle personeelsfeest ideeën tot je neemt. . Zorg voor een divers programma en bij voorkeur voor verschillende ruimtes, zodat mensen zich- indien gewenst – rustig kunnen terugtrekken. Versterk het teamgevoel en organiseer een leuk of spannend spel. Let wel op dat u mensen niet aanmoedigt deel te nemen aan een activiteit waarbij zij zich niet prettig voelen. Themafeesten blijven populair. U kunt zowel het team vragen zich volgens het thema te kleden of de locatie of verschillende feestzalen in originele thema’s om te toveren. Bied spetterend entertainment, interessante cursussen of organiseer leuke activiteiten, maar zorg er te allen tijde voor dat uw personeelsfeest aansluit op uw gehele team.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een flexibele en feestelijke locatie voor uw personeelsfeest in omgeving Antwerpen? Of wilt u nog meer personeelsfeest ideeën horen? DOCK 3 biedt diverse moduleerbare feestzalen, zowel geschikt voor een chic diner, een spetterend optreden of dansfeest, een gezellige borrel, een interessante workshop of een interactief spel. Met 30 jaar ervaring in de evenementenorganisatie, neemt DOCK 3 u graag de organisatie van uw personeelsfeest uit handen. Zo kunt u zich met een gerust hart mengen onder uw feestende personeel. Meer weten, onze feestzalen zien of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.