E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Een evenement is geslaagd wanneer bezoekers het naar hun zin hebben gehad. Belangrijke ingrediënten zijn: de juiste sfeer, een levendige groep mensen, een interessant programma en natuurlijk goed eten en drinken. Om dit laatste hoef jij je sowieso geen zorgen te maken wanneer je evenementen catering van DOCK 3 inschakelt. Wat het evenement ook is en wat je wensen ook zijn, wij zorgen voor jouw gasten met de lekkerste happen en dranken, bereid door gepassioneerde chefs en barmannen en -vrouwen.

1. Evenementen catering maakt elk evenement helemaal af

Hoe vaak is het mensen wel niet overkomen: een evenement was gezellig, interessant en in bijna alle opzichten goed georganiseerd. In bijna alle opzichten inderdaad, want maar al te vaak gaan gasten huiswaarts met een lege maag of hebben zij het moeten doen met enkele fantasieloze hapjes. Dat kan op jouw evenement anders zijn als je de catering laat verzorgen door DOCK 3. Onze ervaren chefs en barmannen en -vrouwen weten altijd de perfecte snacks, happen, gerechten en dranken te serveren voor elk evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke gelegenheid, themadag of -avond, of alles daar tussenin: wij zorgen ervoor dat niemand iets tekortkomt. Goede catering maakt elk evenement helemaal af.

2. Wij ontzorgen de organisatie

Een succesvol evenement organiseren, is al uitdagend genoeg. Laat staan wanneer je zelf verantwoordelijk bent voor de catering. Evenementen catering uitbesteden, betekent een zorg minder. Wij ontzorgen de organisatie van het evenement zodat iedereen zich kan focussen op de belangrijkste taak: het verzorgen van een memorabel evenement. Terwijl je bezig bent met het neerzetten van een spetterend evenement, heb je altijd de veilige wetenschap dat het op de happen en dranken niet stuk zal lopen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van evenementen catering: van kleine, intieme evenementen tot grote evenementen met zeer veel gasten: je kunt de catering met een gerust hart aan ons overlaten.

3. Goed eten leidt tot goede dingen

Gasten komen natuurlijk naar jouw evenement voor het evenement zelf. Elk evenement wordt nog geslaagder wanneer gasten zich ook met elkaar vermaken. Iedereen weet: eten verbindt. Goed eten leidt tot goede dingen. Catering is daarom niet alleen een noodzaak, maar ook op sociaal gebied een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Mensen raken aan de praat, zoeken samen een tafel op en proosten met een drankje. Er ontstaan geheid fijne gesprekken en wellicht wel nieuwe zakelijke connecties of vriendschappen. Eén ding is zeker: er is nog nooit een evenement minder geslaagd of minder gezellig geworden door goede catering.

4. Een aangename break in het programma

Evenementen zijn vaak hectisch. Achter de schermen moet er veel worden geregeld en ook voor de gasten is er vaak veel te doen. Een hele dag of avond een event bezoeken, is leuk, interessant, maar ook vermoeiend. Catering vormt een aangename break in het programma. Gasten kunnen even bijkomen, ontspannen en energie tanken. Dit zorgt ervoor dat het evenement levendig blijft en dat het gehele programma met een enthousiast publiek kan worden afgewerkt. Ook geeft catering de organisatie extra lucht om achter de schermen alles goed te regelen. Wanneer gasten genieten van heerlijke happen en verfrissende dranken, kan de organisatie zich bezighouden met een volgend onderdeel of andere belangrijke onderdelen van het evenement.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Ben je ook op zoek naar perfecte catering voor jouw evenement(en)? Klein of groot, gezellig, chique of formeel, eenmalig of terugkomend, klassieke borrelhapjes of een exotische keuken: wij kunnen je altijd perfect van dienst zijn. Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en wij zullen zorgen voor catering die perfect past bij jouw evenement. Van een lopend buffet tot tafelservice of hosts en hostessen die op de vloer rondlopen en langskomen bij jouw gasten: alles is mogelijk. Bij ons evenementencentrum of op een andere locatie.

Graag helpt DOCK 3 met het organiseren van een succesvol event. Wij hebben een locatie anders dan anderen, met veel ‘in house’ oplossingen. Met ons gedreven team dat jarenlang ervaring heeft in het organiseren van events, denken wij graag met je mee. Met onze professionele en klantgerichte aanpak zullen wij samen met jou, jouw doelstellingen waarmaken. Graag verwijzen wij naar bedrijven die in onze polyvalente zalen jou voor zijn geweest in het geven van: bedrijfsfeesten, productlanceringen, personeelsfeesten en zakelijke diners. Lees hier hun ervaringen.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.