E-mail contact@dock3.be Phone +32 3 295 54 65 Facebook Facebook Facebook
Offerte
Offerte E-mail Phone

Een Virtual Tour voor je evenement, je hoort er steeds vaker over maar wat is dat eigenlijk? Virtual Tours helpen je onder andere om de ideale locatie voor je bedrijfsevent te vinden. Maar er is meer. Ook tijdens en na je evenement kunnen Virtual Tours het verschil maken. Bij DOCK 3 hebben we hier veel ervaring mee. Daarom delen we graag onze expertise met je. Hieronder lees je dan ook precies wat een Virtual Tour inhoudt en waarom steeds meer bedrijven hierop vertrouwen voor hun event. Ga je mee op onze informatieve VR-tour?

Een Virtual Tour voor je evenement bij DOCK 3

Het organiseren van een bedrijfsevent begint met het vinden van de juiste locatie. Veel eventlocaties zéggen wel dat ze iedere sfeer kunnen creëren maar is dat ook daadwerkelijk zo? Om de klant hiervan te overtuigen kiezen steeds meer eventlocaties ervoor om Virtual Tours op hun site te plaatsen. Datzelfde geldt voor DOCK 3. Neem daarom gerust een kijkje bij onze Virtual Tours en je weet precies wat we bedoelen. Van al onze eventruimtes zijn 360 graden foto’s en video’s gemaakt. Zo proef je als organisator alvast de sfeer die jouw gasten tijdens het evenement zelf beleven. Fantastisch toch?

Voorafgaand aan, tijdens en na je bedrijfsevent

Door voor een Virtual Tour voorafgaand aan, tijdens en na je bedrijfsevent te kiezen ga je gegarandeerd het verschil maken. Waarom? We leggen dit stap voor stap voor je uit. Allereerst de Virtual Tour voorafgaand aan je bedrijfsevent. We noemden al dat je hiermee gegarandeerd de ideale eventlocatie kiest. Daarnaast kun je een Virtual Tour op een door jou gekozen platform plaatsen.

Veel meer interactie met je gasten

Door bijvoorbeeld een Virtual Tour van de eventlocatie op jouw site te plaatsen, laat je je gasten weten wat ze staat te wachten. Dit heeft onherroepelijk een positieve invloed op het aantal mensen dat op jouw uitnodiging reageert. Verder blijft een Virtual Tour ook veel beter beklijven. Ook kun je zo interactie met je gasten teweegbrengen. Stel ze bijvoorbeeld de vraag welke ruimte van de door jouw gekozen eventlocatie ze het meeste aanspreekt. Communiceer vervolgens welke ruimte ‘gewonnen’ heeft en je gast voelt zich vooraf al helemaal betrokken bij jouw bedrijfsevent.

Tijdens het bedrijfsevent zelf

Ook een Virtual Tour tijdens je evenement kan bijdragen aan het succes ervan. Zo zullen er genodigden zijn die niet konden komen. Door een Virtual Tour te maken tijdens je bedrijfsevent en deze vervolgens op je site te plaatsen, zijn ze er toch een beetje bij geweest. Daarmee houden de mogelijkheden echter niet op. Wanneer een genodigde bijvoorbeeld om fysieke redenen thuis op de bank moet blijven kun je hem of haar bij het evenement betrekken door voor een live Virtual Tour met geluid te kiezen. Hij of zij kan dan bijvoorbeeld een vraag aan de gastspreker stellen.

Na een bedrijfsevent

Om het momentum nog even vast te houden en om het contact met je gasten voort te zetten, biedt een Virtual Tour na je evenement ook veel voordelen. Zo kun je niet alleen foto’s en video’s delen, maar laat je je gasten het evenement als het ware opnieuw beleven. Vanzelfsprekend heeft ook de mond-op-mond-reclame hierdoor een positief effect. Je gasten laten de Virtual Tour zeker weten aan hun familie en vrienden zien. Dat is nog eens wat anders dan een heel verhaal vertellen over hoe het is geweest. Daarnaast kun je hiermee je gastpreker de meest gestelde vragen laten beantwoorden of laten toelichten. Ook biedt een Virtual Tour de gelegenheid een duidelijke call-to-action te plaatsen. Bijvoorbeeld dat kijkers worden verwezen naar de pagina van het product dat je tijdens je event hebt gelanceerd.

Graag helpt DOCK 3 met het organiseren van een succesvol event. Wij hebben een locatie anders dan anderen, met veel ‘in house’ oplossingen. Met ons gedreven team dat jarenlang ervaring heeft in het organiseren van events, denken wij graag met je mee. Met onze professionele en klantgerichte aanpak zullen wij samen met jou, jouw doelstellingen waarmaken. Graag verwijzen wij naar bedrijven die in onze polyvalente zalen jou voor zijn geweest in het geven van: bedrijfsfeesten, productlanceringen, personeelsfeesten en zakelijke diners. Lees hier hun ervaringen.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.